так. я там був зареєстрованим але чогось паролі не підходять. усі що користуюсь перепробував але ж не воно(((
Буває таке. Я теж спати. Ти тут веди себе гарно, сірниками не бався. Пам"ятай, ми слідкуємо. Доброї ночі, одним словом.
Доброго ранку!+21,вітру ніц,сонячно! Буду сьогодні готуватись до весілля,а ввечері насолоджуватись останніми холостяцькими годинами(вирішив з кумом попити пивка)
Вітаю! На вулиці тепло та сонячно! Скоро їду на роботу. Та й взагалі з шуботи по середу мене тута не буде... Буду налагоджувати обладнання. Вчора контролював процес встановлюсання на постамЄнт.
Коли я його вперше побачив, то він був схожий на пересічного посполитого. Але зараз змінив імідж, і виглядає справжнім бандерівцем-поїдачем руськоязичних немовлят. Але не гребує кинути до казана і молодого юнака.
Щоб відволікти пана Консерватора і, поки він їстиме сало, встигнути добігти до схрону із "убєдітільними аргумєнтами"?
Тобто , кидаєш шмат сала подалі від себе , пан К кидається на сало , а сам тим часом тікаєш в інший бік ?