А то птічка вам на штанину троха нагадила, значить гроші намічаютьця, ану признавайтеся, скіко кулеметів знайшли? а відсотки кому слід відправили, гаявасуважнопитаю?
невже ви перехватили? ну то перепродайте її мені за якихось 200 гривень. погодьтесь це дуже вигідна пропозиція. все ж таки 200 це більш ніж 150. та і іше дам щось вам на додачу. наприклад жменьку латуних мавзерівських гільз у пристойному стані. чи хельму трохи посічену скалками. гарна хельма. м39©
Хедьму прийму с задоволенням.Повсегденнна э ,ну та шо ви вислали прошлого разу,а ось святковой зась....На жаль цего имбриона викинули у смитник..............А я так разраховував на видсотки.
Зате ми тобі продаруємо продовження цікавої книжки твого кумира Будемо чекати з нетерпінням Ну в натурі два вагона,скучили ми вже за тобою
Нікому ммг нагана не треба ? Майже новий http://auction.violity.com/8847669-mmg-nagan Тим більше можна із за угла стріляти при потребі
а нема((( В результате Ваших действий произошла ошибка! Лот не найден Если вы считаете, что в этом месте ошибки быть не должно, пожалуйста, обратитесь в нашу службу поддержки. Благодаря Вашему обращению мы станем лучше! Спасибо за Ваше участие.
а що?! гарний леворверт. якщо прикласти руки то вийде непоганий самопал, головне одну камору добряче затулити щоб тілько в перед стреляв. і буде як справжній.
якщо в вас параноя то це ще не значе що за вами не слідкують! і взагалі подивись РЕДа першу частину. малкович наше всьо!
та ні. я з того віку вже виріс щоб самопали робити. мо кому з молоді треба то най купляють та роблять. ні. непоїду. зайнятий дуже зараз. роботи підкинули а сроки стислі. та і не просто ви гукаєте, точно щось погане проти мене замислили. знаю я вас збоченців
Я ж кажу у тебе вже параноя розвинулась Ти зав"язуй там з читанням творів Леніна Всі бачили,ми тебе запрошували.Потім не говори що ми тебе не звали Так,я спати,мені вже сьогодні на роботу. Добраніч.
Пан К., мабуть, на авторизувався на "Віоліті", от і не показує. Тамошні параноїки показують військове залізяччя тільки авторизованим користувачам.
най тобі насняться голі поросятка. цілий табунець з отттттттааааааааааааакеееееееенимииииииииииииии цицьками.