Дякую, камраде. Шкода, що у житті такі дівчиська рідко зустрічаються. Я дружину агітував кілька разів на коп поїхати - безрезультатно.
Он все углы облазил - и В Европе был, и в Азии,- И вскоре раскопал свой идеал. Но идеал связать не мог В археологии двух строк,- И Allex его снова закопал. )(
По мне так разводняк очередной,а вы что скажете?https://reibert.info/threads/x-terra-305.643238/#post-6840205
саме цього невистачає пану Руслану після того як його великий друх пішов до бану і цим припинив підігрівати нашого пана Руслана грибами з мультіками
як зявляться то і мені трошки відсипте бо щось дуже сумно тут стало. тре' в якійсь темі побешкетувати троха.
то приїзджав в суботу в Перевіз на перезахоронення. Ми з Алексом та Аскотом Посудним сямовару топити в лісі будемо.(а також сепарів)
доброго всім! Ви не уявляєте собі яка цікава машина „Таврія“ ! Перебравши сотень з п'ять компутерів, я мріяв хоч одного пере2,7182818284590452353602874713527…ти молотком… а тут — стукай, гепай, ломом довби — а вона радіє, ідеальна машина.