мене неможна. я нічого робити неможу, я своєю пристністью тілько боєздатність підірву бо почну замість політінформації утворювати осередок клюбу буднів та побуту та почну усіх братніми відсотками обкладати, а там багато чого є що мені б незавадило. так що незабаром і сам мінісітєр аварони без сподніх може залишитись. разом з педрою
Мне? Однобортный мундир? Вы знаете, что в однобортном уже никто не воюет? Мы не готовы к войне! Х/ф «Тот самый Мюнхгаузен».
Доброго дня всім! Пане Опришок - може вам відкрити окрему історично-літературну сторінку!? Ну дуже гарно про овечок......!
Попала до рук ось така цікава бутилочка---з надписом!!!ERENYI DIANA SOSBORSZESZ FRANZBRANNTWEN-хто підкаже від чого???
Вітаю. Воно має бути скам"яніле. Якщо не помиляюся, Ніколаша на Віоліті чи то на впізнання виставляв, чи то продавав. Тема була на зразок місцевих кальос.
Доволі рідкісна штуковина - диск ППД. Але ціна таки дійсно кусається,хоча кому треба до макета ППД цілком можливо що і купить. Другого завозу може не бути взагалі. В 2014 році такий на Віоліті був проданий всього за 75 гривень Шара. Выпуск ППД по годам: 1934 г. -- 44 шт. 1935 г. -- 23 шт. 1937 г. -- 1291 шт. 1938 г. -- 1115 шт. 1939 г. -- 1700 шт. 1940 г. -- 81118 шт. 1941 г. -- 5868 шт. Итого: 91159