Ви тута на Вождя не наїзжайте, а то негоже зовсім получаєтьця, він Вождь, за порядком тут пильнує нас непутьових остепеняє, врозумляє, повчає,такшо порядок должен бить, а не то шо січас!
тобі вже на працю тре буде йти у той час коли я лягатиму. роботи підкинули вище голови а строки стислі((((
Доброго ранку! На вулиці тепло та сонячно. Ось очікую пепелац на роботу їхати. Очі злиплися, у каві відмочую.
Доброго ранку люди.У нас похмуро,сиро.Толян просрав телефон,як з ним спилкуватись ХЗ.Пан Коцервадор вже мабудь спля.так шо постьть цицки!Середа-маленька пьятниця.
та то я взагалі з сусіда кепкував. бо він темна та необізнана людина і хоче тілько шукати та знаходити золоті дукачі. щоб відразу та дуже багато. отакоєот. втім вітаю. на дворі гарний прохолодний ранок. праці до трясця так що не бешкетуйте бо я буду навідуватись сюди час від часу та дивитись чи чемні ви хлоп'ята.
ліпше собі візміть бо ви якийсь сумний та нецікавий стали після того як вашого ліпшого друха,пана Бека, забанили. усім незадоволені, знахідками не хвалитесь. мо хоч це вас розрадить