я без настроения.юс при подходе,к дому ....меня 2" раза обыскали...у них нкладка...нах мне ....люди против.
я вінт формтнув і ще всю інфу не позбирав до купи. то на однім вінті то на іншому, частина на флешках. отакоєот
І шо Ви ото будєтє дєлать із тими тубусами ? Цвяхи там зберігати чи мо креслення на листах формата а1 носити , га ?
Ну ну . Ото дружина мать рада такому інтерьєру і вкладам грошей . Хоча якшо дісталося даремно , то можна і продати . Тут диваків багато , які за старий мотлох платять гарні гроші .
жінка в мене золота. ніколи слова не скаже якіб залізяки я не притягнув. оно гасові лямпи у три ряди на стєнкє стоять то і нас собі стоять, тілько просе щоб я сам пилюку з них стерав бо потовкти боїться. отакоєот.
херня то всьо! перше та найголовніше питання. кому це вигідно? ментам? ні! ПС? теж ні! то тоді кому? мєдвєдчуку та підкацапникам різним це вигідно! тим більше що з мукавевим непрокатило як мєдвєдчукча не намагався розхитати ситуацію там.
так тож манеТТо(каже пошепки та з великою пошаною) воно то звісно що щоб відбити кошти які відав за прибор їх треба дуже багато. а цікаво стілько їх треба щоб хочаб гроші вернути?( з горящими очима побіг шукати калькульятора, але він був вже давно проданий. і прийшлось лізти у темний чулан по старі дідівські рахівнички якими він користувався ще за цара коли працював приказчиком у бакалєї та обдурював пересічних посполитих недоважуючи їм узюму та цукрові голови. питяг рахівниці, обтер пилюку та павутиння і сів рахувати.) так! мідь зара по 80 гривень кіло, манеТТо приблизно 30 грамів тож виходе приблизно 33 манеТТо на кіло. а за прибора віддав 4000 кровнозароблених гривень. то це тре 50 кіл манеТТо з міді назбирати щоб хоч ціну відбитинерахуючи батарейок та харчів які на копі зїв. а тут за рік жодної такої манеТТо.(пішов плякати від образи у куточок)