Шановні за світлини по знахідках вибачайте!!! я скажу ---вдалий вихід!!! Пан Р-100-- дійсно спеціаліст в копі-- і місця хороші знае!!! Йому велике дякую!!!
САЛОм алєйкум шановні! Одні копають, інші шашлики жарять - а я працюю. В мене як в пісні - "А наш притончик гонит ...................."
показуйте хабар до пад того пана Руслана недочекаєшся. в нього то фотокамера не дзвоне то тель-авів зор нехоче співати то радіов розмовляє. так що надії на нього нема. викладуйте хабар!
їжаків відлякують. бо за останніми даними науковців їжаки виявляється дуже полюбляють нападати на копарів, відбирати хабарь та зжерають тормозки. дуже знахабнілі в цьому році їжачки, мабуть через спекотне літо
останнє попередження вам обом! сьогодні понеділок тобто оці малюночки не в тему. таке тілько по пятницях, бо порядок должєн бить а нє то шо січас! ще раз не в той день запостите буду ставити питання перед модератором що до бану. отакоєот. а ви кажете
привіт друзі,хто куда а я от іду випасати худобу!!! життя в селі то є не мед і не повидло))) на дворі холодрига,хмарно
доброго ранку. мабуть буде дощь.небо затягнуто. але не жарко. жорстоко там у вас.будте обережні,а то ще заколють насмєрть.
Отож… я під дощем побачив ще одну перевагу машини над лісапетом… їздив лісапедою((( Але нехай полива — у анс місяць дощу не було