Вже років з 10 мариную подібним рецептом, тільки замість помідорів використовую сік томатний Одеський.
Ну то замовляйте ноута з такою умовою)) Я Вам можу взагалі прибити віндячого експлорера і поставити в автозапуск браузер на вибір (та хоч ІЄ) з домашньою сторінкою гугл.ком.уа
Піду в люлю,бо завтра знову в розїздах.Можливо заскочу в одну місцину треба ж панові К обіцяне дістать)))
Вчора поночі припхалися з рибалки.Сьогодні вранці *підбив *підсумок.Збите коліно.лікоть.ступня трішки кульгає.Очі не сині.В галадільнику кіл 10 карасів.вже почищені.Пропрацював весь день.будуна від*сльози*не було.Рибалка вдалась.І свято ПероПавлівське теж.Сьогодні вранці Мотька привела 5 цуциків.2песика і 3 сучки.сучки водолази.
Добрий вечір всім хто не спить, може хто підкаже по питанню https://reibert.info/threads/galicia-1779-1783.642912/
Доброго вечора панство!!! Були ми сьогодні на копі у лісі!!! Р-1ОО--молодець--знае місця!!! Сьогодні у всіх гарні знахідки!!! Покопали відпочили --та ще й собачку знайшли!! Знахідки файні --кожен покаже сам!!! Я ж додам світлин по природі!!