Мілко накришена цибуля, суміш перців, чрвоний перець на додачу окремо, сіль, розводив білим вином, бо червоного я майже не пью, постояло десь години три і в духовку бо вогонь зара розводити подібно до самогубства,- дуже жарко і без вогню. Мнєсо за порадою Пана Буча брав ошийок. Вийшло добре, Кіра хвалила але троха фиркала від перцю, а я так проковтнув залюбки!
Такого быдування можна усым зичити - скромняга. А моя доня такий супчик сьогодні з томатів зробила, що я зара ледво дихаю, а Ваші шашлики(це я так заздрю)! А за якусь хвилинку беремося А може спробувати застосувати кувалдометр?
Да какая мусорка? Для нета -хватает с головой. Сам скока лет сижу. Думал обгрейт сделать, да прирос к нему...
Да. Совсем забыл. ЗДРАВСИВУЙТЕ! Вот, приперся с работы, из самого стольного града Киева. С утра еще ничего было, а щас моросит и мряка... Зато свежо!
Ото й вмене така сама біда . Знову крапа клятий дощ і стало ще холодніше . Зате пан К радіє що йому не так спекотно біля ноута сидіти .
Ото куркулі . Я он взагалі з телефона заходжу і нічо , який там пеньок чи взагалі його там ніц нема мені геть не цікаво , працює інтернет тай добре . Ото щоб були ноутбуки чи комп'ютери взагалі без того клятого віндовса . Щоб увімкнув як тель-авізорь , і відразу щоб була сторінка гугла і ганяй по мережі кіко душі заманеться . Але ж програмісти такого не допустять , чим жеш вони на хліб тоді зароблятимуть .
Вітаю. Ви відстали від життя. У великих тель-авівзорах зараз так і є. Увімкнув, і там сторінка "Гуглу".
так це не шашлик, це просто тушковане мнєсо! та і вино непідходе щоб маринувати, як і оцет робе мнєсо жорсткуватим. до речі. в сусідній темі мангали роздають безкоштовно, тобто даром. я чергу собі зайняв а от си я бачу усі прогавили. то в мене буде мангал а в вас ніц
В мене на телефоні так і є . Я казав що було б добре купивши в магазині ноута не займатися установкою операційних систем , антивірусів і інших програм . Ну то пане К щоб вам було прохолодно і вогко то скоріш ставайте поганим поросям і не будете пріти від спеки .