а я казав що рибку жалко! ось і болить голова і мої рани! а як би було таке! то я і охорону б поставив
дафайте зустрінемось десь в олексаандрійсьіись губерніі, і разом зі плутоном і парторгом, (зі свойми собацюгами) завітаєммо до пана К, і люстриємо ото Все його мнєсо Хомька беру на себе,бо в мене ССССпарта!
я бачу що в тебе щось геть погано стало, чи комунякою став чи ще щось. тілько за бандитизм і балакаєш. добалакаєшся!
О, це мабуть, москаль! Очей нема, а навіщо - телек в уші дме, гризла - гризе усе, що знайде, бо мало що залишилось і великий шнобель, щоб чути куди вітер дме.
Хто шариться?працюю тіжко підощем на бойовом діжурстві,і напарник теж<допомагаї храпом>)))))))))))))))
А я оце тікишо закінчив замочку шашлика, ви блін учора всі так про шашлики говорили шо оце я і собі вирішив задєлати аби почати тиждень із чогось приємного, зробив зовсім трошки, на два шампурики, бо ми вдвох із цуциком залишилися такшо бідуємо! Отакоєотавикажете!
Особисто я при замочуванні використовую:сіль,перець,ріпчасту цибулю і все.Ну і в процесі 2-2,5 л. пива,але внутрішньо
В цьогорічну петрівку любомо поросяті холодно . Мо цього року просто зими не буде , не буде снігу і морозів ото буде добра зима .