То каго ви тоди кротами годуэте?И якшо песик йисть то шо й ви,то мабудь ви йому кистки вид кротив даэте.
Маю до шановних колег отаке питання: потрібую колодку до медалі "За боевые заслуги", але першого типу, бо мендаль має номер 1458. Також може бути сучасна копія - хто, що знає?
От і мені таку лопатку ще у травні МД набібікав, ніяк руки не доходять її довести до робочого стану(( Сліпаки бульбу не жруть, вони медведку добре жеруть, а от вона вже бульбу…
Добрий вечір!!! Походив сьогодні трошки по лісі -як виявилося ходив по маслини!!! Але зато настрій був добрий та й свіже повітря--ну і маслини такі не часто попадають-- покажу світлину!!!!
Ну що --замаринував на завтра мяска на шашлик---поставив оковиту до холодильника!! Домовилися завтра з побратимами десь вилазку зробити!! копнути бо в купі цікавіше--та ще обіцяв за Днюху проставитись! Хоч би погода не підвела--подивився з балкона на небо -щось так як на дощ!!! але я думаю що нам вдасьтся !!!
Замаринував мяска на шашлик!! Поставив оковиту до холодильника!!! Домовилися завтра з побратимами зробити вилазку ну звісно і покопати !!! Бо у купі звісно цікавіше!! Та й за Днюху проставитись обіцяв!!! подивився з балкона на небо щось як на дощ--але я думаю нам повезе!! Влюбому випадку буде цікаво!!
ось зараз! хфільму подивлюся,щось зїм(на краваткє кращє смакує) потім за роскладом храп-храп(Спарта вже храпить)