тобі неможна. ти усіх корів на отую березаолу переведеш і молока масла та сиру тоді небуде знаю спосіб щоб сушити мНєсо, простий та майже доступний. і мухи недошкулятимуть
Щиро дякую,але потім я переморюсь віддавати Вам відсотки,відсотки на відсотки,те що знадобиться у господарстві,поділимось по братськи,це не вистачає до колекції,це торік загубив...
я вже побачив. але покластись на тутешних спеців па акрогшкам неможна бо вони вегетаріянці тому і попросив рецепта, але виявилось що тут взагалі один поеред одного біжали щоб рецепта взнати
а вам нащо? чи хочете як той хагрід камизельку собі пошити з того хутра? до речі щоб пошити жіночу шубу то тре' 600 шкірок крота
а чаймайдана купили щоб той склад© непримітно перевезти до міста базування. бо зараз усі дуже підозрілі стали.
Кротів я не продаю,собачку годую ними.А бувае хазяї города забирають.А лопату буду робить для себе по типу Фискаря Єрго.
ну то слухайте як прискорит сушиння мнєса. берете доволі місткого ящика з пластіку, кулер , дроти та деревяні чи металеві шпички. з одного боку ящика прорізаєте отвір та прикручуєте туди кулер щоб він наганяв туди повітр'я. можна ще додати звичайну лямпочку щоб нагрівала повітря. на шпичаки за допомогою гачків чи ниток підвішується мнєсо, закривається кришка та вмикається кулер. і вже тоді чекаємо на той резултат що треба чи сильніш щоб було засушено чи тілько привялене трохи. отакоєот а ви кажете. як знайду світлини то підвішу.