А так.зняли з язика))))))))).приєднуюсь до побажань іменинникам.алє хтось в свято і хробаків копає на рибі.а п. Опришок образився ,певно думає шо я точно пішов косити.ну то таке.зі знахідок-<чортів палець>,шмурдяк-конина,бімба-шрапнель по псв,монето польша.і.......рій лісових джемелів)))))),яких комрад забрав в картонку і поселить в себе на пасіці.<фото джмелів не буде по зрозумілих причинах)))))))))))))))>
Оуєть можна - не нажерешся. Я борща варю тіки з яловичини - беру або карчек, або пренгу, часами антрикот. Дуже любимо полички, але вони бувають у різника рідко - найкраший гуляш з них або замаринувати та запекти у фользі - мммням!
А у мене ні дружина ні доньки конини їсти не хочють з моральних сображеній, кажуть шо кінь то тварина благородна тому її їсти нізя, я так раніше теж навіть куштувати не хотів з тих самих сображеній, а сусід мій мене на то дєло підсадив, у нього мясна лавка поряд з моїм домом, а трохи далі його ресторан, то він мене постійно обідати кличе, коли клієнтів нема то він сам готує особисто приносить на стіл і сідаємо разом з ним та їмо, так ото він спочатку обманом шо мол то яловичина мене і пристрастіл к етому дєлу. Так раніше я мнєсо прожарював так, шо воно ставало як підошва від черевика, а тепер на протвані тіко шоб коркою вялося перевертаю, і потім ну хвилину з іншої сторони і все, на тарілку і тіко за вухами лящить!
А шо джмілі були в нефотогінічному стані? їм шо на похмілля було? чи вони просто так фоткатися відмовилися?
Садюги!йду сала вмну кицик,ато дістану атак шлунковий.<попер на коп зраня навіть кохве не жрамши>,а ви тут слюньку ганяєте))))))))))))))
Садюги потрійно,ще й мазохи)))))))).один апетит наганяє,другий-хвото бомбусів хоче.до речі,якби вам хату розвалили<нехотя>,а потім-прошу пана до хвотографії?ви б шо зробили?кусялися!во!а джмелики теж були не в настрої до хвото.та то ніц-вже мають нову хатку.теплу,а не якесь лисття в лісі.
У мене є формула для мняса: один - два - три - чотири - п"ять та перевертаємо на другу сторону і знову до п"яти. Моя сестра так сам хтіла мене обдурити, кажучи, що шмат червоного мняса на тарілце це кролик, а я знав, що то була нутрія - дуже смачна тваринка.
Все! ледь не вдавився слинею. Пішов копчену ковбаску з смаженими кабачатами ковтать! Спарта ко мне! разом нас двоє
Багнет для калаша э універсальним бойовим ножем, це скоріш підходить до класіфікаціі "ножик для виживаня". Я мав на увазі сучасні ножики. Чисто бойові ножи це щось на кштал "смерша". http://fishki.net/1295459-takticheskie-boevye-nozhi.html Нож разведчика специальный (НРС)
Мова була про те, що нержавійка не надається до продукції ножів (а чим багнет не ніж?), то й відповів Вам, що я на цю тему мишлю.
Ясно. Я мав на увазі що ножи з чорного металу мають тведість до 65 НРС, а нержавіючі тікі до 50 НРС - звідси понятно що клінок з доброі чорної сталі краще аніж нержавіючий.