Я не знаю як вона робитьця але знаю як її використовувати, і Пан Славута має рацію- единий недолік бресаоли в тому, що вона швидко кудись зникає!
BRESAOLA- БРЕЗАОЛА Брезаола — итальянская вяленая говяжья ветчина родом из городка Кьявенна (Chiavenna), расположенного в долине Вальтеллина региона Ломбардия. Это диетический продукт, в котором всего 4% жира, много белка (30-40%), железа, цинка, фосфора и витаминов. Калорийность брезаолы — 180-220 ккал на 100 г. Производство брезаолы делится на 2 этапа: соление и вяление. Куски говядины солят в течение 10-15 дней, а затем подвешивают в проветриваемом месте на 4-8 недель. Различают следующие виды брезаолы в зависимости от частей говядины: Fesa — состоит из мышц задне-медиальной поверхности бедра. Кусок ветчины имеет массу от 3.5 кг. Punta d’anca — содержит ценную часть мышц — приводящие мышцы бедра. Минимальная масса — 2.5 кг. Sottofesa — состоит из широкой мышцы бедра. Минимальная масса — 1.8 кг. Magatello — состоит из полусухожильной мышцы бедра. Минимальная масса — 1 кг. Sottosso — содержит мышцы передней поверхности бедра. Минимальная масса — 0.8 кг. Брезаола красно-бордового цвета, имеет тонкий приятный аромат, не очень соленая на вкус. Ее нарезают тонкими прозрачными ломтиками и едят с оливковым маслом, лимоном и свежемолотым перцем. Можно приготовить карпаччо из брезаолы с пармезаном и белыми грибами.
Спати и срати треба меньше.Нормальни люди звечора домовляються.Останнэ шо памьятаю - зустринемось в понедилок-Так от для командира бронэпоэзда-Сьогодня недиля!!!!По столовым надо меньше шааться И ОКРОШКИ ЖРАТЬ с ласточками.
У нас нізя, бо штраф і конфісказія знаряддя лову і транспорта зразу без розмов, а Guardie Forestali у нас дуже хитрі та технічно оснащені, безпілотніки у нух там, ПНВ, на злачних місцях датчики, телекамери ну і так постійно патруль ходить та їздить день і ніч!
знайомі є,але боюсь я їх.як заходиш до них у кабінет,напоминає..застенкі гестапо ,тількі крови на кахфеле нету. доки не прижме остаточно-непійду.капаю ультракаін у дирку в зубі. останній раз спочатку прийняв на груди,для хоробрості,потім пійшов.
Швиденько до коновала Я аж так вишукованного продукту не роблю - купую так звану жидівську полендвицю (довгий м"яз правє беж жиру), ріжу вздовж на паски товщиною приблизно один сантиметр до цього сіль кам"яна (боронь Боже йодовану) колендра мелена (коріандр), чорний перець та трішки хмєлі-всунєлі. Укладаю шарами та приправляю. У льодувці лежить 7-10 днів, раз на добу перевертаю. Потім легко полощу та висушую паперовими рушниками. Роблю дірочки та на дратву - більш як тиждень не витримує (а може це я не витримую). На кіло мняса 3 столові (плоскі) лижки солі та лижечку від хербати цукру. Приправи на смак, але колєндри що найменше три з гіркою лижки.
Доки пан Бульгдозер жерли ластивок,а пан К робили картопляну АКРОШКУ.Я пробигся лисом и пидняв 2х1 крейцеру 1800р.та хранчузського гудзика з самого Парижу-мать ахвицер протеряв.