Будні і побут копаря

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Oprishok, 29 лют 2012.

  1. SOTNIC

    SOTNIC Oberst

    Повідомлення:
    4.091
    Адреса:
    Україна
    І не просто ганітє , а швиденько ....:smile_6:
     
    консерватор, Tayfun_U, гринго80 та 2 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

    1. Поясной ремень из курлена, ВС Великобритании. CS95 COURLENE WORKING BELT GREEN. Курлен - полиолефин,...
      150 грн.
    2. (в наявності 3 шт.)
      Брючный ремень PARATROOPER SAFETY BELT ′PARA′ OLIV Брючный ремень с металлической пряжкой, с логоти...
      400 грн.
    3. Ремень эластичный армии Швейцарии. Цвет тёмно-синий. Вероятно ВВС. На последнем фото для сравнения с...
      150 грн.
    4. Двоє підтяжок ЗСУ,нові…
      300 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Парадный брючный ремень Бундесвера. BW HOSENGÜRTEL LEDER HEER . - Кожаный парадный ремень, с удобно...
      500 грн.
  3. Oprishok

    Oprishok General-leutnant Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    10.771
    Адреса:
    Bandershtat, Urzad Galiciya, Charnogiria,Jabie
    Це вона, гаяваспитаю???
    bresaola.jpg
     
    buldozer1974, консерватор, Tayfun_U та 8 іншим подобається це.
  4. vincenzo

    vincenzo Leutnant

    Повідомлення:
    1.172
    Адреса:
    Sardegna IT
    Я не знаю як вона робитьця але знаю як її використовувати, і Пан Славута має рацію- единий недолік бресаоли в тому, що вона швидко кудись зникає!
    upload_2015-7-12_14-31-24.jpeg upload_2015-7-12_14-31-40.jpeg upload_2015-7-12_14-31-51.jpeg [​IMG] upload_2015-7-12_14-32-26.jpeg upload_2015-7-12_14-36-26.jpeg
     
    buldozer1974, консерватор, Tayfun_U та 7 іншим подобається це.
  5. vincenzo

    vincenzo Leutnant

    Повідомлення:
    1.172
    Адреса:
    Sardegna IT
    buldozer1974, консерватор, гринго80 та 3 іншим подобається це.
  6. pluton

    pluton Leutnant

    Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.243
    Адреса:
    Украина,г.Александрия
    Смакотааааааа!!!!:smile_12:
     
    buldozer1974, консерватор, Tayfun_U та 3 іншим подобається це.
  7. SOTNIC

    SOTNIC Oberst

    Повідомлення:
    4.091
    Адреса:
    Україна
    Я поки ваші картинки дивився, вмолов 5 катлет та штири помидори.
     
    casio, buldozer1974, консерватор та 6 іншим подобається це.
  8. pluton

    pluton Leutnant

    Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.243
    Адреса:
    Украина,г.Александрия
    Я теж почав інтенсивно "жувати" :D(а це всього лише пара фоток!):D
     
    консерватор, Tayfun_U, гринго80 та 4 іншим подобається це.
  9. kran

    kran Oberstleutnant Клуб взаимопомощи

    Повідомлення:
    3.437
    Адреса:
    Киев
    Без лицензии никак...
    images.jpg
     
    buldozer1974, консерватор, Tayfun_U та 5 іншим подобається це.
  10. kran

    kran Oberstleutnant Клуб взаимопомощи

    Повідомлення:
    3.437
    Адреса:
    Киев
    Знаю, что ту вашу бризаолу сушить долго...o_O
    Так где рецепт, бо припремся всем Райбертом.:smile_16:
     
    консерватор, Tayfun_U, гринго80 та 8 іншим подобається це.
  11. нейтрал7

    нейтрал7 Oberst

    Повідомлення:
    4.230
    Адреса:
    ----UA-----
    а в мене зуб болить:smile_10:.з радостью пожував би.да боляче.
     
    консерватор, гринго80, obuch59 та 3 іншим подобається це.
  12. SOTNIC

    SOTNIC Oberst

    Повідомлення:
    4.091
    Адреса:
    Україна
    BRESAOLA- БРЕЗАОЛА
    [​IMG]
    Брезаола — итальянская вяленая говяжья ветчина родом из городка Кьявенна (Chiavenna), расположенного в долине Вальтеллина региона Ломбардия. Это диетический продукт, в котором всего 4% жира, много белка (30-40%), железа, цинка, фосфора и витаминов. Калорийность брезаолы — 180-220 ккал на 100 г. Производство брезаолы делится на 2 этапа: соление и вяление. Куски говядины солят в течение 10-15 дней, а затем подвешивают в проветриваемом месте на
    4-8 недель.

    Различают следующие виды брезаолы в зависимости от частей говядины:

    • Fesa — состоит из мышц задне-медиальной поверхности бедра. Кусок ветчины имеет массу от 3.5 кг.
    • Punta d’anca — содержит ценную часть мышц — приводящие мышцы бедра. Минимальная масса — 2.5 кг.
    • Sottofesa — состоит из широкой мышцы бедра. Минимальная масса — 1.8 кг.
    • Magatello — состоит из полусухожильной мышцы бедра. Минимальная масса — 1 кг.
    • Sottosso — содержит мышцы передней поверхности бедра. Минимальная масса — 0.8 кг.
    Брезаола красно-бордового цвета, имеет тонкий приятный аромат, не очень соленая на вкус. Ее нарезают тонкими прозрачными ломтиками и едят с оливковым маслом, лимоном и свежемолотым перцем. Можно приготовить карпаччо из брезаолы с пармезаном и белыми грибами.
     
    buldozer1974, консерватор, Tayfun_U та 7 іншим подобається це.
  13. SOTNIC

    SOTNIC Oberst

    Повідомлення:
    4.091
    Адреса:
    Україна
    А знайомого стоматолуха у вас нема ? Коваля навіть не раджу , бо знаю що вам не до жартів.
     
    buldozer1974, консерватор, Tayfun_U та 4 іншим подобається це.
  14. Oprishok

    Oprishok General-leutnant Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    10.771
    Адреса:
    Bandershtat, Urzad Galiciya, Charnogiria,Jabie
    А як правильно засолити???
     
    консерватор, Tayfun_U, obuch59 та 2 іншим подобається це.
  15. corbie

    corbie General-major Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    5.601
    Адреса:
    E40
    Бреазола — звичайне в'ялене мнєсо, бастурма смачніша
     
    консерватор, Tayfun_U, obuch59 та 3 іншим подобається це.
  16. руслан100

    руслан100 General-leutnant

    Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    Спати и срати треба меньше.Нормальни люди звечора домовляються.Останнэ шо памьятаю - зустринемось в понедилок-Так от для командира бронэпоэзда-Сьогодня недиля!!!!По столовым надо меньше шааться И ОКРОШКИ ЖРАТЬ с ласточками.
     
    buldozer1974, консерватор, Tayfun_U та 2 іншим подобається це.
  17. Oprishok

    Oprishok General-leutnant Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    10.771
    Адреса:
    Bandershtat, Urzad Galiciya, Charnogiria,Jabie
    Уговорили - давайте рецепт виготовлення бастурми в домашніх умовах:beer:
     
    консерватор, Tayfun_U, гринго80 та 4 іншим подобається це.
  18. SOTNIC

    SOTNIC Oberst

    Повідомлення:
    4.091
    Адреса:
    Україна
    Про це дядько Гугл не написав :eek:
     
    консерватор, Tayfun_U, obuch59 та 3 іншим подобається це.
  19. Oprishok

    Oprishok General-leutnant Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    10.771
    Адреса:
    Bandershtat, Urzad Galiciya, Charnogiria,Jabie
    О!!! Де був нашальніке??? Вас уже випустілі?:D:D:D
     
    buldozer1974, консерватор, Tayfun_U та 3 іншим подобається це.
  20. vincenzo

    vincenzo Leutnant

    Повідомлення:
    1.172
    Адреса:
    Sardegna IT
    У нас нізя, бо штраф і конфісказія знаряддя лову і транспорта зразу без розмов, а Guardie Forestali у нас дуже хитрі та технічно оснащені, безпілотніки у нух там, ПНВ, на злачних місцях датчики, телекамери ну і так постійно патруль ходить та їздить день і ніч!
     
    консерватор, Tayfun_U, гринго80 та 5 іншим подобається це.
  21. Oprishok

    Oprishok General-leutnant Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    10.771
    Адреса:
    Bandershtat, Urzad Galiciya, Charnogiria,Jabie
    А ви що гірші від дядька Гугла??? Але то нічого, зараз corbie нам дасть рецепта бастурми 8b7dbf5541e9.gif
     
    консерватор, Tayfun_U, obuch59 та 3 іншим подобається це.
  22. руслан100

    руслан100 General-leutnant

    Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    А ви картопляний салат пьэте!:p
     
    Tayfun_U, гринго80 та Oprishok подобається це.
  23. corbie

    corbie General-major Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    5.601
    Адреса:
    E40
    ASKOT1, консерватор, obuch59 та 2 іншим подобається це.
  24. нейтрал7

    нейтрал7 Oberst

    Повідомлення:
    4.230
    Адреса:
    ----UA-----
    знайомі є,але боюсь я їх.як заходиш до них у кабінет,напоминає..застенкі гестапо ,тількі крови на кахфеле нету.
    доки не прижме остаточно-непійду.капаю ультракаін у дирку в зубі.
    останній раз спочатку прийняв на груди,для хоробрості,потім пійшов.
     
    casio, консерватор, Tayfun_U та 6 іншим подобається це.
  25. slawuta5

    slawuta5 Oberst

    Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Швиденько до коновала:D
    Я аж так вишукованного продукту не роблю - купую так звану жидівську полендвицю (довгий м"яз правє беж жиру), ріжу вздовж на паски товщиною приблизно один сантиметр до цього сіль кам"яна (боронь Боже йодовану) колендра мелена (коріандр), чорний перець та трішки хмєлі-всунєлі;). Укладаю шарами та приправляю. У льодувці лежить 7-10 днів, раз на добу перевертаю. Потім легко полощу та висушую паперовими рушниками. Роблю дірочки та на дратву - більш як тиждень не витримує (а може це я не витримую;)). На кіло мняса 3 столові (плоскі) лижки солі та лижечку від хербати цукру. Приправи на смак, але колєндри що найменше три з гіркою лижки.
     
    casio, corbie, консерватор та 9 іншим подобається це.
  26. руслан100

    руслан100 General-leutnant

    Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    Доки пан Бульгдозер жерли ластивок,а пан К робили картопляну АКРОШКУ.Я пробигся лисом и пидняв 2х1 крейцеру 1800р.та хранчузського гудзика з самого Парижу-мать ахвицер протеряв.
     
    casio, консерватор, гринго80 та 5 іншим подобається це.