а мені? хоча на холеру мені тая копійка?! в мене 1 цент чи як там? голандський є. 42 року. і звідки він в нас узявся?
Дякую!И я серьезно,прошла зыма снижна була,тому копав мало,а позапрошлу майже вси выхидни.Вьюга и мороз-недуже страшно,головне щоб снигу небагато,в лиси пид лыстям земля мягка.
дякую. я знаю що за цю монетку можна пів світу скупити. може мені з вами усіма перестати вітатись? га. все ж таки я став практично магнат. от тільки звідки вони в нас узялись, де ми а де та голандія.
Та якийсь Ганц після лікування в Голландії не встиг потратити, та так і загубив на наших землях. Можливо, разом і з життям. А можливо і кинув, на щастя, щоб ще колись повернутись! Але про те, що це щастя знайде пан Консерватор і буде тішитись як 5-літній хлопчик, що знайшов на дорозі загублену і цілу цигарку "Верховини", він явно не здогадувався!
10 января1942 года японские транспортные суда с войсками подошли к порту Таракан на восточном берегу острова Борнео (ныне Калимантан). Командующий нидерландским гарнизоном (около 1300 человек) приказал разрушить нефтепромыслы и поджечь запасы нефти. В ночь на 11 января японцы высадили десант, а днём нидерландский гарнизон сдался.То мабудь японци потирялы.
Все, про майдан ні словаhttp://reibert.info/threads/КО-ВСЕМ-ЕВРОИНТЕГРАТОРАМ-МАЙДАНАТОРАМ-ПРОВОКАТОРАМ-ЧИТАТЬ-ВСЕМ.434178/
всі цінність цієї монети що вона перша. різне було, а от з монетками якось не зросталось. отакоє от(с)