У нас все бурлить. На ранок з'явилися листівки з закликом до зброї від імені ВО "Свобода". Ті, що розклеювали, не врахували того, що на центральній вулиці встановлено камеру, яка працює в он-лайн режимі. Виявились- два молодих віслюка, батьки яких належать до регіАнальної партії. Кажуть таке не тільки у нас. Свідома провіокація регіаналів. Одному з них повибивали вже вікна. Будинок охороняє міліція. Створено страйковий комітет. Якщо буде заклик- будуть працювати тільки комунальні служби, продуктові магазини і хлібопекарні. Згідні страйкувати і іноземні підприємства, які працюють на такі концерни, як БМВ, Ауді, Вольксваген. Зараз там люди працюють в 4 зміни, щоб не зірвати контракти. Обласні і районні адміністрації працюють в посиленому режимі. Закликають ні в якому разі не підтримувати страйк. Як завжди- грозять податковими перевірками і міліцією. Міліція те ж, в посиленому режимі. А так, у нас все:
Ще нічого не відомо. Коли українець зібрав урожай і заховав його в комору- він готовий страйкувати хоч до весни. Якщо буде загальноукраїнський страйк- все буде набагато серйозніше, чим під час Помаранчевої. Вітя Межигірський дров може наламати. Він і тоді закликав Куського Ваньку кинути на демонстрантів армію. Радикали кажуть, що краще вмерти стоячи. Помірковані- закликають не піддаватись на провокації. Думаю, що все буде добре, і здоровий глузд переможе.
ну який це страйк? це поки що люди жваво обговорюють ініціативу влади приєднатись до братів. пасти навколюшки та з криком простіть нас пі...асів повзти до тайожного сайузу. от тільки люди в нас несознательні, ну ні як цього робити не хочуть та іще і владу матюкають.
таки вже досить бути поміркованим. народ та країну врятує радикалізм. дуже довго ми були помірковані і це нам дуже дорого коштувало.
У мене вчора "Миколай" проводив ревізію і облік шкарпеток. Як результат- з листа до Миколая, було викреслено пункт пін назвою "шкарпети". Якщо так буде й далі, то я буду страйкувати ще і в себе вдома.
Я тут недавно з'явився на роботi у нацiональному спортивному костюмi з тризубом, тому у моеi присутностi зараз нiчого не кажуть. Ну, а коментарi у тирнетi ви можете i самi подивитися: http://news.mail.ru/politics/15791087/comments/
Майже. Я так зрозумів, що "миколай", підрахувавши фінансові витрати вирішив піти шляхом фінансового і податкового пресу. Вчора ще грозився, пройтися по деяких інших пунктах.