Також слова Дуче:- Vincheremo (ми переможемо) перекладене як перемогти (vinchere), такшо переклад однозначно фуфло, навмисне чі з незнання мови ствержувати небуду.
Ану не заганяй --- давай по мінімуму!! я тобі скажу що 7 давай десь щось копнем --бо Бумер зайнятий тай у мене з дембелем потім довга історія!! І ще дай пораду як старокоп --хочу купити наколінники --вони потрібні чи ні? комради ану напишіть хто користувався як вони служать?
Богато хто користуэться-в поли осинью и весной дуже зручно,а ще иснують гамаши-як дешево попадуться бери.По ожини зручно лазати в кросовках-ноги не дере.
Н У як зажрався? я прислухаюся до порад старших чи не так? Пане Руслан -ви мене мабуть ще погано знаете!!!! я все життя в арміі --я завжди виконую своі обіцянки --чи не так?
В амии служить.Ты по горам в них летом в жару лазил?Мне в туркистане они надоели-в кросах ноги отдыхают.
Я вам панство так скажу!!! усі ми в житті як оті равлики забилися в своі ракушки і тільки уміемо що один одному рожки показувати!!! Я тут на цьому сайті спілкуюся з незнайомими людьми і мені абсолютно однаково зажралися чи проголодалися ! я впевнений в одному я в цьому житті нікому ні чим не зобовязанний! бо я сільський хлоп заробляв усе своіми мозолями --тепер маю друзів по усій Украіні! Багато де був і багато видів!!! Якщо хтось щось запитае--надам коректну відповідь!! Час важкий --я на форумі читаю переписку і мені це подобаеться -якщо комусь не подобаюсь я -це вже справа особиста!!! знайшов картинку -- я скажу да це саме так!!! З повагою до Усіх користувачів!!!
З виноградного віджиму у мене дід робив --мае синьоватий відтінок і лупить по мозгах!! ніколи норму вгадать не можеш! чи я не правий?
Я пив чачу коли був в Одесі --там паром ходить Ілічовськ-Поті --пригощали знайомі грузини!! з першого разу хто попробуе в осадок випаде сто процентів!!!
народ, ось масковські пропагандони в Уфі тему провтикали, зображення ненависної жидобандеровської кольорової гамми. І це перед самим самітом якихось там Брікс! Абама зачем ти нарісавал в уфе флаг етіх Укропав!
а ви що теж реббе та у вільний час торгуєте сємачки на ганку сінагога? та і дозволяти мені не треба, я вже давно домовився і з реббе і з ксензом і з попом та і з мулою і вони усі відпускають мені гріхи автоматом. але я прикладаю зусиль щоб багато не грішити. отакоєот. а ви кажете