А шо она может сказать, если она не в курсе? Я на совещание еду. С директором фирмы, с которой сотрудничаю уже 14 лет. По бабам не получиться. Сегодня "запланированная встреча" откладывали с апреля месяца. Увы... До 40 лет мы издеваемся над организмом, после 40- он над нами. Я в второй категории...
Я би із задоволенням, так не є у нас, вірніше є але місцева, грапою зветьця, з виноградного віджиму її женуть, але я її на дух не переношу! А от Сумської Горобинової Експортної я би жахнув, багато, скіко змігби стіко і пив би! Потім поспівав "Слава Україні" Ореста Лютого на балконі так аби і сусідам не сумно було... може іше шось придумав, Як у Брешії, ми з моїм друганом пянезні намалювали балончиком німецького хреста на весь дах поліцейського буса, а потім у газеті місцевій писали що вандали непощадили навіть поліцейської емблеми... Отакоєотавикажете...
14 лет сотрудничества. Уже дружат даже жены. Тем более он проставляется за один косяк по работе. Не послушал меня. Хотел как лучше, а получилось, что получилось... Все. транспорт прибыл.
Сумська горобинова -це простодужекошернийгут !!! Давненько я її не куштував. Цікаво, зараз її виробляють ? Сумчани відгукніться...
В інтернеті інформація є: http://gorobina.sumy.ua/index.php Разом з тим, невідомо, яка зараз там якість. 13 років тому була дуже гарна. Щось тихо в нас, схожу, подивлюся, що ідеологічний ворог на "Лейбштандарті" пише.
тю. тьху! ой вей! реббе! та хіба ми з вами не домовимось за невеличкий гешефт щоб ви сі відпустили гріхи тому нерозумному хлопакові який у шаббата копає? гадаю що з легкістью та нашим задоволенням з обидвох боків. так що пане Алексе з вас торба хабарю та кулемета і ваші гріхи будуть відпущені.
Я сьогодні не копав. Так що немає чого мені відпускати. І хабарю нема. Весь у землі. Щось захотілося поїсти. Тільки що пішов поїв. Тепер якась сонливість напала... Лягати спати іще зарано. А поспати пару годин - вже пізно. Не знаю тепер, що й робити.
Виробляють, вироблають! А коли її випити багато то вона таке зімною виробляей йой!!! Бaтько в цьому році зимою мені привозив! Гуттт!
Не , в нас із самогоном нормально, але його женуть із виноградного віджиму, тому мені особисто не подобаєтьця.
Так ми вроді у хвошидовському государстві жиєм, та і Ви також, вон секельов вже масквабад почав Правосєками (дай Їм Боже здоровля) почав стращати, а хреста намалювали бо посміятись хотіли були пьяні і робити було нічого! Отакоєотавикажете!!!