Сьогодні не збирався, а завтра побачу. Танк з червінцями нікуди не втече. Зараз виникла необхідність поїхати в одне сусіднє село, попитати людей за бої по 41-му. То мабуть туди поїду. Бо танк лежав, та іще полежить, а стареньких бабусь у селі вже майстер тричі приходив обміряв, завтра помре, і все, привіт.
а бабця скаже де ще один танк з червінцями заритий? а якщо вона забула, чи переплутала місце чи взагалі щось вигадала. тоді що. гаяваспитаю
Пан К завуальовано натякає,що танк і йому в господарстві знадобиться,червінці тим паче.А за дезинформацію відсоток давай!!!
на перед тілько коли треба з реббе домовитись щоб гріхи відпустив. бо я і почекати можу а ось реббе вже ні. натура в жидів така що все роблять тілько за гроші. отакоєот а ви кажете
То на такий випадок у мене є МД. Бо історії про танк у болоті доводилося чути неодноразово, але танків поки що не було. Тільки запчастини від них. Та і не потрібен мені танк. Що з ним робити? Додому не понесеш, а в музею грошей немає, щоб забрати. Так що нехай ті танки лежать до кращих часів.
Який ти "мєркантільний". А от і не продам. Нехай лежить. А потім колись, може, будуть кращі часи, то музей забере. Та і що ти зібрався продавати? Місце де він лежить? Думаєш, тобі за ту інформацію заплатять 100500 євро? Добре, якщо взагалі щось заплатять.
І вам теж не спати,бо я вже з 8.00 на роботі.відпочиваю.ква,на тому пеклі асфальтованому!і хто ото робив тук-тук в мій телехвон?коли я в шпакльовці,побілці,лаку та фарбі з ранку до ночі спокутую ремонтом всі ваші копарські грішки)))))))га?
Шалом усім Шабат прийшов! Доповідаю: послав малих з дружиною на пляж, сам зїздив зробив троха гешефта завсім трошечко на на пару годин, повернувся додому, зара буду шось жерти, випив мохіто зльодом, зараз черга білого вина бо від червоного шлунок болить. А нашим співвітчизникам з даунбаса бажаю мира як оті хлопи у відеокліпі! Шалом Алейхем!
Вот и все. Мавр сделал свое дело, мавр может побухать. Машинка в пути, мое состояние- вымыт, выббрит и наглажен. Появлюсь я только завтра.