я її теж незнаю але гарантую що ти злякаєшся. кров тре економити. буду зберати її та нароблю кровянки. з гречкою та салом.
Шалома! Смотрю все развлекаетесь? Вчера получилось гешефт снять,а сегодня планы как у Наполеона. Ну а вечером шеф пригласил на рюмку чая... Даже драйвер заказан доставить мое тело домой с ветерком и без приключений.
Шалом, бандери! Здоровенькі були, жиди! Дякую, пане Касіо. Завдяки Вам у мене тепер фактично пряма трансляція погоди та подій із Батьківщини. Нехай, дасть Бог, буду в мамки, то може і яму якусь винесемо десь посередині. Там, якраз на півдорозі в полях є корчма, мій брат знає де вона.
доброго ранку. погода -не жарко.прокінувся.тільки щас, поваляюсь-чутка.і буду відпочивати. почав дивитися,другу частину Легавого.погано,що такі серіали,про післевоенне життя,не знимають наші. Все тече своїм чередом? чи щось трапилось?за пару днів?
Разгреб всю работу! Осталась фигня совсем. И клиенты довольны, и мне прибыль! Только глаза от бинокуляров вылазят сегодня. Жена определила на легкий труд.
О , це добре діло , корчму копати . От тіко дарма Ви оце вголос сказали . Тепер пан К буде іхати по % . І всі моі відговорки що хабаря ніц нема , буде тіко посміхатися та накручувати на своєму феліксові кіко я йому винен .
Всім доброго ранку,погода шепче "На Коп" тим паче що одне поле начебто прибрали(А там раніш була вулиця і не оралося до цього,заростало бурьяном)такщо знахідки повинні бути!!!До недільного вечора.А можливо і понеділкового.. Як вийде.
Там зараз поле. То будете казати, що не ходили, бо пшениця. А у вересні скажете, що ходили, але виявилося, що корчма трохи далі, де росте соя, а в жовтні можете сказати, що вона ще далі, де люцерку засіяли. І так будете гратися з ним у сівозміну аж допоки йому не набридне, і він не забуде. А весь хабар заберемо собі.