Каюсь...Спочатку городи,потім "нервово-істерічний" період-підготовка до весілля,вже залишилось два тижня.Отак от:пусти дівчину в своє життя-окупує все!
Це тільки початок, ще перед самісіньким весіллям всі перегризутися, а потім стануть такими рідними, що далі нікуди. Це просто потрібно пережити, потім все стане на свої місця.
такими темпами вона і до хабаря дістанеться та почне казати щоб повикидали отеє залізяччя бо воно бач заважає та і взагалі тілько пилюку збирає
альбо не стануть. тут як вже карта ляже. головне хабар зберегти. до речі. можу запропонувати свої послуги у зберігання. вам пане Плутон буду кожні півроку-рік висилати світлину хабаря щоб ви були такі спокійні за нього що йому добре та його ніхто не ображає.
Угу. Коли починаю постити тут глупства іще з середи, то ніхто не чекає і не запитує. У мене вчора ввечері інтернет пропав. Але не жалкую зовсім, користуючись нагодою глянув ось цей фільм: https://reibert.info/threads/mandariny-film-o-vojne-v-abxazii.565004/ Дуже сподобався.
Вітаю ! На вулиці сонячно , тепло , легкий вітер . Фільм "мандарини" цікавий , але як на мене то в житті такого не буває . Надто вже той прибалт чуйний до ворогів і швидко забув власне горе .
а оце вже твоє недоопрацювання. тре вести просвітницьку роботу серед неписменного населення, якщо сам неможеш впоратись то підєднуй модераторів, най за флуд чи за порушення правил продажу карають. бо щось розпустились тут, порядку нема!
ну взагалі то шабат тілько у вечорі починається так що можете копати небоячись гріха. але якщо ви сплатите братні відсотки на півроку на перед то я домовлюсь з вашим реббе, паном Русланом, і він відпусте ваш гріх копати у шабат