Ученые установили, что все динозавры выглядели одинаково, просто разные археологи собирали их по—разному.
старенький але прикольний Дядя Федор, Шарик и кот Матроскин нашли клад. Сели рядом с сундучком и мечтают. Дядя Федор говорит: - Вот накуплю водки, махну на Маями, закажу море б**дей и буду отвисать на полную катушку!!! Шарик: - А я пойду в гастроном, накуплю костей, наберу с*к и так отвисну!!! Кот Матроскин послушал, взял член в кулачок и мурлычит: - А я экономить буду!!!
Панству привіт!! Продовжую перебувати на Волині!! Друзів багато через пиво і застолье вже підріс живіт!! Сьогодні відвідав замок --накупляв всяких памятних матеріалів --мені сподобалось!!
причесавсі,прилизавсі.....доброї ночі всім!ремонти брате заї.......он шойно від шпателя відпав.тут до коханої годі втрафити,а ти кажеш сотку тігнути.ше встигнем-тим більш маєм повід.якшо товариство памятає комрада Staruj Zmej,то можу сказати шо він вже вернувсь з тої проклятої війни.надіюсь назавжди.ото як стрінемось-добряче посидимо.
возможно и пойдет, но как говориться - лучше перебдеть чем недобдеть , тем более для себя, не думаю,что для кошелька буде критично, добавив 10-ок брусов. имхо