Удивительную для меня нашел монету :Данг Хана АБДАЛЛАХа. Чекан Орды Муаззам (Орды Высочайшей), 766 год хиджры. АБДАЛЛАХ - первый подставной хан Мамаевой Орды (1361-1380 гг). В 1359-1380 г., вследствие "Великой замятни", Золотая Орда была разделена на несколько частей. Власть в её западной часть захватил беклярибек (темник) Мамай - зять хана Бердибека - последнего прямого наследника Батыя. Поскольку Мамай не был потомком Чингисхана, он не имел права на ханский престол, и вынужден был ставить на него ханов-марионеток, которые вели свой род от Джучи - сына великого завоевателя. При Абдаллахе, после большого перерыва (с 1320 г.) на территории современной Украины была возобновлена чеканка серебряной золотоордынской монеты - данга(средним весом 1,365 г)
Короче-небуду вам морочить голову уроками сопромата.Зарегистрируйтесь и вояйте http://sampostroj.ru/o-proekte/
А на тверезу голову розберетесь в отему.що ви *натайнували*.чи знову тре до отего стану *нірвани*.щоб зрозуміти шо ви там намалювали.Порада.не перевертайте тоей надсекрктний плян.догори ногами.
Як я Вас розумію! Ой головушка!!! Таке враження шо бодався з овцебиком. Але зара поїв, хлебнув, почало відпускать помаленьку...
І те що (составили)вечері то с ранку забули і взагалі десь згубили. Ось давай ліпше магніту втопимо, того, що ви купили чи Микола, чи разом з ним так цього не зрозумів.Коротше ось недалеко від моєї хати був місток, так думаю десь до 60-х років минулого століття.
а що є магніт? Біля мене лолись був місток, у війну його як розфігачили, то вже й не відбудовували більше
Вітаю камради, ось ми надумали зробити зліт в нас на заході, правда тема ще сира, та плануємо довести до логічного кінця. Хто має бажання приєднуйтесь до обговорення https://reibert.info/threads/zaxidna-ukrajina.302903/page-346 . Ще окремої теми не створили, бо мало що визначили
Є здається аж на 600-кг але не в мене, а в дядька крана тре його помучити тоді може погодиться покидати.
еее , камрад миж домовлялись нерозказувати нікому про знахідки, от показав місце типер всі копать ринуться.
воно то так але трошки не так. оно друже Опришок до себе вже роки три кличе і усі збераються та хочуть тілько хотій недає)))))) бажання є і до Опришка і до Вас але незнаю як воно і буде. і іще питання а кулемет. три. гарантуєте у знахідках. гаявасуважнопитаю
ні щоб ото чемно запросити і мене та ще когось для компанії та щоб не важко було хабар перти. а то сам один нікому неказавши гайнули що аж пан доХтур образився що вдома залишився. хіба так робеться у пристойному товаристві гаяваспитаю