Вітаю ! В мене те саме , дощ із ночі і до 9.00 . Зара он перестав , почало сонце витріщатися , холодно 14градусів . Читав в газеті якісь народні прогнози погоди . То там писалося що якщо 27 червня дощ ( лив цілий день ) то ще буде негода протягом 7 тижнів - тобто літо собаці під хвіст . Цього року якась одна осінь , що зимою , весною і навіть літом - знову осінь , матері іі кувіньку .
Це тому шо ви пити кинули,а так випили би отой настоянки Опришковой и зразу повеселишали би.Ну а як ще мухаморм закусити,то вооще,а бурьянив курнути - вкусняшка.
А признайтесь, камради, хто шарить в будівництві? Я роблю мансарду і буду підлогу стелити дошками, так от зараз між брусками (50Х50 мм) по пів-метра. Одні кажуть набити ще між ними, щоб було по 25, інші — так нормально… Я ще у шановного товариства хочу запитати.
Додрого днє! Тілько встав оце, учора були весь вечір із16. 00 до пізного вечера на морі із сімєю, потім підїхали мої знайомці- макарони і я двинув з ними на рибалку прямо з пляжа, пили JD i пиво всю ніч, був мангал жарили мнєсо, сосиски , приходила поліція але у нас все було по закону то випили кави і пішли, а ще підходило пара місцевих скучающіх одінокіх девушок, погано шо компанія була така шо дин на одного можуть дружинам настучать, тому їх пригостили парою дрінків і вони посунули геть... а жаль... А зара встав, ясності в голові нема, готую жерти, і суну за пивом або вином..
а не затонкі бруси? на мою думку 100х50 нормаль було б. і ходити без остраху що на первому поверсі опинишся і меблі поствити. та і утеплювач потовще треба класти, тим більш у новітніх обставинах
та меблів там не планується, то майстерня моєї коханої буде. Мольберт, фарби, пензлі…пара тон мармуру))) А бруски…ну які були такі й прицегокав, мені взагалі тут порекомендували все нафіг позривати та стелити дошку прямо до сволоків
дошки відразу стелити то дурня. можете просто збити між собою. бруси і отримаєте 100х50 мм. що до мольберту, пензілв та іншого то тілько спочатку так буде а потім то канапу тре, то столик то шафу то ще щось і згодом це все може опинитись на першому поверсі)))) та і з іншого боку все тече все змінюється і згодом там може бути вже ваша майстерня з верстатами та декількома тонами заліза. чи дитяча кімната а там взагалі тре робити надміцним. то ліпше вже робити відразу міцно, ну якщо є можливість.