шашлики кажеш? це добре! ну то я тоді до тебе за мНєсом припхаюсь щоб собі шашликів спекти. так що коли швидше кабанчика я вже збиратись починаю. панство! мо ще кому мнєсо тра₴? сусід Касіо усім мнєсо роздає чи на шашлик чи на ковбаси. підходьте не соромтесь в нього усім вистаче. а як не вистаче то в сусіда викупе та заколе аби тілько нам вистачило.
Може то Ви москаля якогось за шию прив'язували до гілки?Поки петлю накидали,то й спітніли?Якраз і дома нікого...
Якось у квітні 1941 року, в часи НСДАП Едмунд Везенмайер, який претендував на посаду керівника спецоперацій по Югославії, прийшов до голови РСХА (управління державної безпеки Німеччини) Райнгарда Гейдріха на співбесіду. Гейдріх йому каже: - Давайте вип'ємо, поспілкуємось по душам, Ви - співробітник МЗС, але в такій ситуації і я маю сказати свою думку про Вас Фюреру. Розкажіть, будь ласка, про себе... Везенмайер, ковтнувши перший келих коньяку, напружено відповів (розуміючи, що це не те місце, де говорять "по душам"): - З дитинства я захоплююсь ідеями Адольфа Гітлера... - З якого дитинства?! Ви у своєму розумі? В часи Вашого дитинства не було ніяких ідей Гітлера. Та і взагалі Гітлера не було. Був бідний віденський художник Адольф Алоїз Шикльгрубер... ____________ Не люблю "подхалімів", солодкі лестощі яких поза межами здорового глузду. Це як зайва ложка цукру, що псує каву. А ви?
В нацистской Германии евреями считались люди, у которых не менее трёх бабушек или дедушек были евреями. Они были лишены гражданства, права занимать государственные посты и служить в армии. Однако если еврейских бабушек и дедушек было только 1 или 2, человек считался полукровкой и назывался термином «мишлинге». Тысячи мишлинге служили в немецкой армии солдатами и офицерами, некоторые из них входили в генералитет. Одно время в немецких газетах публиковали снимок идеального немецкого солдата — голубоглазого блондина в каске. Этим солдатом был Вернер Голдберг, отец которого был евреем.