Там, де я хочу ходити, немає синьої глини. Чорнозем із звичайною глиною та невеликими камінцями. Так що дощ зовсім не завадить. Бо в неділю відшукав пару великих приємних сигналів, довго колупав, видлубав ямку може сантиметрів 30, плюнув, та і пішов.
а в нас нарешті сонечко за скілько днів. трохи спекотно та незвично після дощів але нічого, у хаті можна пересидіти. а поки дощило я "реставрував" Мк 15.
Я коли палю на балконі.то недопалки складаю в баночку від мануєзу.з кришечкою.Бо якщо кинути вниз.то може занести комусь в кватиру.почнеться пожежа.Приїдуть пожежні.Телебачення.Мене покажуть по телебаченню.і мамця взнають що я палю.
В комунальних багатоповерхівках це небезпечно . Бо вогонь йде у гору і квартира палія цігарок теж буде горіти , якшо пужарні трохи спізняться .
Там потихеньку дуріють.два дні не можу виставити лот на продаж.Знайомий приніс.терміново треба гроші.А воно не приліпляється.
Та я в Гологорах, мене на на Кульпарківські ніц нема - зайдіть на Перфецького - там мною і не пахне)) В мене алібі -коп)))
холера. оце вийшов на ганок цигарку під каву випалити та дивлюсь щось абрикоса якось дуже низько гілку нахилила, щось наче не те. пішов подивився. і точно не те. розшахнуло абрикосу, а вона дебела вже, гілки грубезні, та і поклало одну частину на газову трубу що у курінь іде. то мусів швиденько пиляти її а воно ж незручно, місця мало бо помідори нехочу потовкти та і помошників нема крім малого бо той на праці той десь по справах швеньдяє того взагалі у місті нема. то ледь пообпилював. зараз сиджу наче з річки виліз мокрий курва що майку викручував аж. отакоєот а ви кажете
Нічо сусіде , все що вже зроблено то є добре . Он абрикоску обпиляв , дров на шашлики чи замість кацапського газу вже заготовив . То що дуже впрів ото є не гуд , зовсім себе не бережеш , так не мона .