понял. приедет планшет,потом свалю все сразу. спокойной ночи,я в люлю. тем паче бочек ,уже теплый. СпАтОнЬкИ.
Хто пізно лягае і рано встае!!!! Тим Дідо на копі хабарчик дае!!! Всім добраніч-- і наснаги на день!!!
не спится.хочется с бебутом пройтись,да толку.по второму .че то кажется не прийдут. а то бы до сраки. суки. зла не хватает.
там не все так просто. поверьте ,на слово. так бы давно бы уже подвесил и спросил. башня отваливается быстро,...но,по простому не пойман,не вор.
можуть і іще прийти. в мене таке було. спочатку в день прийшли залізо крали, а дні за два у вечорі полізли і двері були вдкриті і я коло вікна на кухні сидів а вони по дворі залізо зберали. я випадково палити на ганок вийшов та почув що хтось через паркан дереться. то підійшов та посвітив ліхтариком на вулицю а там моє залізо. недогнав((((((((((((( але канчук з собом тримав. шкода що якогось хоч гумоплюя не було.
якщо є підозра то тре це перевірити. підіслати того хто може рознюхати усе а вже після прийти та чемно так запитати.
так це було декілько років тому. я після того все залізо був прибрав. та і хомячок зараз у дворі. то най лізуть я мо дні три його не годуватиму після того. я і табличку на хвіртку не чіпляю через це. кому треба ті знають а кому не треба то тому і не треба
я не опер и не мусор,но уже это сделал,с утра.пока менты под вечер-подтянулись. один завтра с утра на операцию-ложится.второго надо -ловить,сука как говно просачивается.,а за органы ,работать не буду. будет громко,ненадо.. здесь личное.
а хто казав що їх тре ментам здавати? можна по свійські розібратись, між своїми. а операція то річ серйозна, всяке може статись.