За порадою до Руслана 100--він у мене іі ще не почищену індентифікував!!! Як кажуть опит дело наживное!!!
Так от думаю чому? Те що там вогнепал вільно продається дурниця, але для чого від незареєстрованих чуваків це скривати?
я завжди з компа заходжу то пароль збережений і вхід автоматично і тут з тел попробував зайти і здивувався чому розділ пропав, а він заниканий просто)
Та залиште оті своі дурноваті балачки! хіба мало бруду кругом??Ану скажіть--сидиш за компом і читаеш маячню!! та пишить ото вже ліпше про баб!!! жидівка- бендерка --кацапка--дирка однакова --!!! тай приемно!!! все таки жінки!!
Якщо у Луцьку --то у Вас!! завтра хочу замок подивитись якщо погода буде бо щось не дуже! Хочу на Світязь та Шацькі озера--ну це вже якщо вспіну!! Техніки надивився -бо послужив трохи! А за пораду вдячний!!!
от она меня и обокрала.на уровнеее грудей и Пи.. снесены все замки.... ,от как внутренний открыли??? видать был самец. хорошего сна вам. камрады. я пошел баю бай...
Щось не схоже. У вождя зараз така пика, що не в кожні двері пролізе. А на фото якісь жертви анорексії.