А кому вони потрібні.щоб їх шукали?Сміття отримало свій шмат.і гуд бай бейбі. Зайдіть в тему про страйкбол.Еупіть розтяжок.поставте.З дому пішли.наладили.прийшли.гівна повикидали.
Не питав. Я посміявся в трубку, і сказав, що купувати не буду. А що, прогадав та впустив раритетну річ?
Благодарю,за сочуствие..)бабок ушло...-неплохо).хотя по ходу -оно, и нах не надо.(надо тварей , за ухо,и за сарай.!!!! Но все равно,благодарю за понимание..менты -ушли,но сказали прийдут..как с комедии. настрой-в пизду.пошел бухать.. отакэот.пан К прости за рифму.
Доброго вечора шановне панство!! Усім настрою і хорошого натхнення на форумі! Як писав раніше так випало що прийшлось зустрічати свій 41 рік на Волині!!! Пити й істи вже набридло--на коп пока не виходить! Тому щоб не втрачати час зайнявся вивченням історіі регіону! Сьогодні відвідав музей у Луцьку! Вцілому сподобалось!
Так іще про музей --флора і фауна все супер!!Але зрозуміло що більш за все може цікавити людину яка мае відношення до копу ! ?? Додам пару фоток може хтось не бачив!!!Екскурсоводша молодець --файно все розповіла!!Дивно друзі те що край з таким історичним минулим -а експонатів нажаль замало!! Таке вреження що весь хабарчик десь у комрадів в схроні!!! Але я дуже задоволений !!Маемо те що маемо!!!
Комради вибачте що влажу в вашу бесіду, але ви замітили що перед тим як війти на сайт віоліті не відображається розділ " військові реліквії" а інші всі розділи відображаються? Коли ввійдеш то всі розділи бачиш як і раніше? Совпадєніє? не думаю?
Приміщення довоєнного польського банку, а потім - міської лікарні. До речі заходили на виставку бойової техніки навпроти музею і у музей ікони та у замок? І взагалі, ви зараз у нас чи де?
та я то там присутній. Цікаво для чого скривати розділ а інші залишати відкритими?? Поліцаї і так його моніторять...
От пане К якщо колись все таки нагрянеш до мене по ревізіі . То поведу тебе на могилу першого місцевого чекіста . Його Григорьєвці відправили до небесноі канцеляріі . Закопали того горе чекіста разом із камуністами в одну яму із продзагону в місцевому паркові . І от як повернулася доля , зара на місці тоі могили заасфальтований майданчик який веде до входу на місцевий стадіон . То я як там буваю , то завши плюну ( посрати на те місце якось виховання не дозволяє ) на те місце і згадаю "не злим тихим словом" тих курв камуняцьких . Отак тих курв навіть не перепоховали у 1980тих коли всілякі "історіки рідного краю " почали в райком писати що там під асфальтом чекісти і камуністи-мародери закопані , так і лежать там як худоба .
На известной скале «Трех чекистов», что у въезда в село Дихтинец Путильского района, скоро появится табличка с новым надписью: «С мечом пришли - от меча и погибли». Такое решение приняла на днях сессия сельского совета.А вот монумент с изображением воина с мечом решили оставить, потому что для его демонтажа требуется большой кран. К тому же, жители Дихтинця не имеют ничего против существования такого монумента. Мол, подобные есть даже в столицах европейских стран. А вот надпись решили изменить. (Н. Будна). С памятника еще раньше демонтировали табличку следующего содержания: «здесь 23 сентября 1944 года в борьбе с бандами фашистских буржуазно-украинских националистов погибли смертью храбрых славные сыновья Отчизны три чекисты Новожилов Михаил Сергеевич, Меняшкин Алексей Иванович, Большаков Петр Федорович».Советская власть придумала целую легенду о якобы жестокий бой, продолжавшийся несколько дней между воинами УПА и сотрудниками НКВД. В действительности же, по рассказам старожилов, чекисты ехали на машине и погибли от взрыва брошенной со скалы гранаты.Как сообщили корреспонденту «МБ» работники сельского совета, скала стоит на этом месте давно. В Рядянской времена ее сделали своеобразным памятником трем чекистам, погибшим здесь в 1944 году.
Та ні , не "Зірка" . Я ж вже не в губерніі зара живу , переіхав у повітове жидівське містечко . То ото там є така кумедія , як чекісти і камуністи із продзагону заасфальтовані камуністами в кінці 1970тих на вході в місцевий стадіон .