а тре' щоб і сліду не залишилось, ані памяті про них. поки що без мене пораються, а як ні то теж піду. в хаті не відсидишся проти кацапської навали. ті хто спробував відсидитись у 1918 у 1932 їли своїх дітей.
жаба тебе давить, жаба. усі вже на жипах широких їздять, а ти і досі на інвалідці як в моргунова. та і то відверто вона на тобі більш їде ніж ти на ній. от ти і мрієш відкопати гладушок повен червінців щоб і собі теж жипа купити та їздити на йому, а не волів посеред міста шукати щоб твою інвалідку до гаража дотягли як ото нещодавно було.
Консерваторе,дай менi вiдповiдь на одне питання.Ти був пару раз на перепохованнi бiйцiв РККА в Перевозi. Скажи менi,з якою цiллю ти був присутнiй на перепохованнях ??? Ми ж з твоiх слiв "окупантiв" хоронили....
тоді то було тоді, зараз це зараз. зявились нові обставини, дещо взнав, так що все просто. синок. я в тричи старший за тебе так що не тре' мені вказувати що та як мені робити, батькові своєму повказуєш та попід...уєш його. зрозуміло!
от щоб знов на ті граблі не наступати і треба знищувати все що повязано з москалями, щоб і сліду не було їхнього на нашій землі. бо скілько не вчить історія що москалю ані вірити ані тим більш дружити неможна, але все єдно забувають про те і знов вірять москалям
не рівняй усіх по собі, не все червінцями міряеться. Нє, ну якщо то ті червінці, за які ти б в ті часи свою країну німакам продав би то то для тебе природньо. А якак б інвалідка не була то все рівно моя. Краще нормальному на інвалідці їздить, чим моральному інваліду пішки ходить.
Якщо ви втричі старший за мене то могли б і не писати всіляку маячню. Батька мого попрошу не чіпати, він ще старший за Вас, і, судячи з усього, набагато розумніший.
Швидше, пан К. знову демонструє свою занадто непримириму позицію, яка йде врозріз із нормами християнської моралі. Хоча, насправді, та позиція в нього не зовсім така, а тому його заяви більше схожі на троллінг присутніх.
значить, судячи з твоїх висновків, панК. не зовсім такий непримеримий душитєль кацапів, і він навіть трохи комуніст? Тоді це міняє діло. ПанК-морозиво будеш їсти? Я пригощаю.
просто камрад або тупий або х. знає, йому простіше людину хуям...обкласти і т.д думає що весь світ навколо нього крутиться і воно велике цабе . вам відписував що камрад приїде в суботу, до нього їхати 15 км. ви який камрад в неадекваті чес слово. інтригант короче. фото з моб. завтра поїду зроблю з фотоапарата.