Тю, то ж всі гроші витратив на модний прилад, фіскаря не було за що взяти, от і копає тепер "трьома йолками". Нічого, зараз зажене запальничку "с рельефом орла и гравированной надписью" за 100500 євро, то візьме собі нормальну лопату.
– Докер стал откровенным, попав на свою территорию, и попытался поразить даму..... Он не с нашего сайта?)))))))))) .... и попытался поразить даму с лопатой своей осведомленностью.... Я дам с веслом больше люблю)))))))
українців треба. бо вони підневільно були змобілізовані, хоча були і манкурти-добровільці які наввипередки бігли захищати кацапо-комуняцьку владу та жидівських камісарів. ну і енкевеесівці, як знайдеш енкевеесівця чи політрука то відішли рештки мені, я на смітник віднесу бо саме там їхнім решткам місце
http://auction.violity.com/8474633-gudzik---pugovica-pushki Знайшов того гудзика,правда дупля не даю з якого мундира він.. В мене таких пять штук,гадав буде мати ціну((
У нас є кілька Докерів, то може і з нашого. Разом з тим, та журналіздка або з головою не дружить, або дуже вже страшна. Йти до лісу на коп з незнайомими людьми копачами могил-курганів-склепів...
"...замечательная бензиновая зажигалка с рельефом орла и гравированной надписью." не верю в замечательные зажигалки: - из земли - с орлами и гравировками.
То Ви не розбираєтеся в справжніх антикварних речах. А тій дамі пощастило бути присутньою під час відшукання гарної автентичної речі. Шкода, мене там не було, можна було би підняти який-небудь Тотенкопфрінг, чи рідкісний орден: Мені якраз днів десять тому пропонували такий, по легенді знайдений на горищі (разом з іншими орденами) в Корсунь-Шевченківському котлі. Я навіть пану К. фото скидав, але він чомусь не зацікавився.
пошукай тут, я шукав але незнайшов мо тобі більш пощастить http://www.pugoviza.ru/files/id_butt.shtml
таке! я в тебе ціну питав і був дуже зацікавлений але ти вирішив усіх продінамити та прибрати цю мендалію до своїх загребущих рученят і взагалі чого ви причипились до тієї запальнички? подякуйте що вона взагалі не газова з красивим малюночком та світлодіодним ліхтариком. отакоєот. а ви кажете
хто не газова? журнашлюшка? аби хлопці ій в лісі бронебій сорокп,ятий в сумочку до люстерка підложили, то хіба так газувала б...
До речі, пан Євстратій Славік Аскабанович якоюсь запальничкою австрійською 37 року хвалився на копі....казав за 50 гривень купив....а фігушкі, з журналісткою відкопав. І на пам,ять собі залишив....Люди не дадуть збрехать . От хто в нас Докер!
це тебе жаба давить що усі пішли кургани грабувати та золото знайшли а тебе не узяли з собом і ти замість золота картоплю копав
Руслан, отличная штука !! одно маленькое уточнение - к моем посту: я не верю в немецкие зажиги с орлами и гравировками. 95% из них ,равно как и портсигары - все "деланное" умельцами . Здесь в германии , есть один "авторитет", он своими ножами, кортиками и прочим говном с вырезанными из значком и орденов частями - просто наводнил инет и все выставки. Продает их на улет...А я был у него дома - и случайно увидел эту "кухню"-мастерскую. Скупает знаки и партийники за копейки, с утратами,без булавок итп , режет их ,а потом лепит - куда угодно... А в описании стоит - "крайне редкий кинжал"...
Таки редкий-ручная работа,индпошив.Зато по австрии я такие вещи встречал-портсигары с рождественскими капенами,гравировками,патриотикой.Откапывал сам и комрады не дадут сбрехать.Кружку из арт картуза я выкладывал с напаяным орлом,Самодельную пряжку на кавалерийский ремень с №5.А перстней у меня целая жменя с надписями,датами,есть даже красивые.
Та вин там сам росте.Колись худоба удобрила почву,ось вин саме у тих мисцях и росте.Видко нажелася худоба семьян,испрожнилась ,вони и виросло.
А ти все з мертвими воюєш ? Ну ну...... Охолонь там трохи,вояка діванний ПиСи: можеш не відповідати ПиСи1: а після фрази "я на смітник віднесу бо саме там їхнім решткам місце",ти взагалі впав в моїх очах нижче рівня місцевої каналізації
http://ru.molbuk.ua/top_news/23024-rus_student-oskverniv-pamjatnik-generalu.html О времена,о нравы.....
в тебе мабуть родичи не постраждали ані від репресій ані від голодомору. а з мертвими я не воюю, я їм борги відаю за родину свою яка від цьої наволочи постраждала. а взагалі як вони робити так і з ними треба. а чи впав чи ні мені байдуже