Доброго ранку! Учора був день народження моєї середньої дочки Вероніки, шість років виповнилося, у Вересні до школи. Відмічали, возив дітвору до макдональсу, але учора нічого про те не писав бо самі, знаєте про Старого Кундлєра, не хотів порушувати скорботної обстановки.
"Каждый из ребят «прочесывал» свой участок территории, сосредоточено прислушиваясь к звуку в наушниках, пристально и детально осматривая каждую травинку и ямку." - А траву зачем?))))))))))))))))
Cтрашні чорнезні археологи - чорні-чорні! ліси без дерев, поля в траві вище людського зросту, борщовика все більше й більше - треба боротися з чорними археологами!
Вітаю ! На вулиці похмуро , без дощу і майже без вітру , плюс16 . Вітаю Вашу доцю з Днем Народження , хай росте здорова і щаслива .
най росте здорова та щаслива. вчора тре' було писати про це. вчора не вистачало чогось позитивного на тлі такої звістки. в тім вітаю. на дворі наче нема дощу, тепло. тре' щось подивитись цікавого бо щось мене зарано підняли
Ото бляха взяв хвотоапарат,взагалі невигрібає дрібного сфотати.. Може хто бачив ґудзики за розміром як 5 коп.мідь, на гудзиках козацька пушка перехрещенна з полковничою козацькою булавою,між ними ядра а нище ніби як хвилі???
я теж..отак копай солдат, а тебе все рівно в мародери причислять....автор статті -підор зі стажем. П.С. Пан Концерватор, от ти мені якось казав-"навіщо ви тих кацапів копаєте?" Мабуть Бог все бачить, за останніх півтора року одні українці. Навіть в невідомих речі по українські підписані. Цих копати можна?
Автор статті далека від предмету дамочка, яка захотіла зробити сенсаційний матеріал. Признайся, краще, ти справжнє ім"я Аскота знаєш, чи теж тільки по ніках спілкуєтеся? На це я теж увагу звернув, але вже не писав. Можливо у того хлопця був якийсь супер-пупер модний прилад? Теоретично можливо, то вже нехай.
він морозиться. То каже що він Славік, то Євстратій....тому називаю його коротко і просто-Його Великокуркульство, Остап бендер-марія Аскабан Тавріческій Котьол-Флягович Посудний.
Тут он на гильзу на 1.5 метра бачить.Отак,а ви кажете. https://reibert.info/threads/naxodk...m-foto-obsuzhdaem.13242/page-541#post-6782773
Хлопці, газета районна. Підготовка журналіздів відповідна, так що дивуватися не потрібно. Разом з тим, неодноразово доводилося бачити розкопані кургани та розкидані кістки.