Тоже ..............................................................................................................
прийміть мої найщиріші співчуття. шкода, дуже шкода ....................................................
Наші найщиріші співчуття Вам і Вашій родині.......................................................... ..............................................................................................................................
Це що хтось з великого бодуна кресленя робив??? А де діаметр труби? Довжина труби? Довжина ящчика? Гаяваспитаю!!!
Ха!чому втопитель?мо просто недіставатель)))))так як я вчора-намацав бімбу і залишив.доброго дня всім!в нас дищ,як осінню.ляпота!
Доброго дня,шановні. Робив таку на початку весни одному рибалці.Як варіант,коли йдеш в похід на машині.
Дуже шкода... Хороший дядько був, душевний. Земля пухом... ........................................................... З.І. Зробив тему: https://reibert.info/threads/pomer-kamrad-kundler-starshij.638515/
Не знаю як на Волини,небував.А ось у Черкасах мабудь вси БеКлани на водсховищи таки як ви-дуже пернати и болоболя що небудь.
Хороша була людина.Людна слова,не то что нэкоторые.Буду сумувати по його своэридному гумору.НАЙ ПОТРАПИТЬ У РАЙ КОПАРИВ,де хабар пид листям и в гарному стани,а римских аурелосов як пробок вид горилки на пляже........................................................................................................................