Покапав.Розповив Артуру про кукурузну поляну,вин загорився робити моргенштайн.Видкопав-корпус кугель и корпус кукурузи.Спиввидношення з цилими 1до10.Прийшлось подарувати комраду Артурс.Най у людини буде свято.Назбирав грибив,вже засмажив-вкусняшка.Пану Нейтралу нарив Манлихеровських маслят,най маэ позитив,може скорише виздоровить.
А у мене кореш у вуйкомати и я знаю ваши данни.Ви якшо не помиляюсь хотили на пэрэподготовку.Дзвоник у двери.-Вам повэстка-Так я уже отслужил.-Ну теперь еще и отсидишь.
повісткою вирішили налякати? так можу моб воєнкома нашого дати, він через 5 хат від мене живе. і потім я ж казав що в мене ймунітет, квитки на Кіпр. там ляпота, море, сонце..
Коли в разважальному центри де я працював спрацюэ мий йим подарунок-эрор 120 по тиску хладогента.Винесу свои спивчуття.
трохи не так. вам 1000$ а мені ще 750$ та ще тре хлопцям допомогти а це ще плюс 250$ коротше на круг пан Бек винен 3000$ з яких 1000$ його. панство я чесно поділив?
Самовивоз кукурадзи повни розбирати не вмию и не хочу.Була одна пуста то Артурови витдав.А кугель я вам вже висилав.