То там же, начебто, є відкриті входи? Іще важливе питання. Ваш компаньйон не пан К.? Якщо так, то раджу гарно подумати, бо хабар ділитиметься якось отак:
наклеп та провокація! я сама чесна та справедлива людина на цілому світі і ділю я всьо по чесному та братерському. спочатку відраховую свій братерській відсоток а потім ділю на усіх присутніх порівну.
На моій пам'яті відкритих ходів не було ніколи , та із слів старих людей теж казали що тіки но де відкривався прохід відразу його місцева влада засипала . Народ лазив туди тільки якщо вхід відкрився посеред власного двора , от тоді і тягали звідти цеглу і вирішували коли засипати . Та й спорядження тре мати відповідне це не по степу чи посадці з мд ходити . Тре мати і мотузки і ліхтарі , та ще й ліхтаря на свічках , ще краще газоаналізатора . Бо із розповідей тих хто там був є місця де гасне вогонь ну і мать там ніц нема достатньо кисню , хоча люди того не відчували . Також кажуть багато моцних газд поробили в ті катакомби каналізацію із своіх обість , ото там шастати небезпечно бо вже мать і метану за багато років назбиралося .
то можна ставити свердловину та продавати газ населенню альбо просто підпалити його. ото добряче гепне
Он в пана К сухо , поділіться з ним . Нє то не можна . Бо знову почнуть про холокост волати , там жеш одні нащадки Хаімів і Янкелів жиють .
дякую в мене соій є. вже знов почав ляпотіти. але то нічого, головне що не спека, бо коли пече то ані дихати нема чим ані робити ані ще щось а так вдягнув сорочку і вже не холодно, а якщо під дахом то можна і робити щось. отакоєот. то най купляють в тенбе газ бо підірвиш усіх до бєнєної мами якщо не куплятимуть. так їм і скажи щоб купляли тілько в тебе. магнатом станиш, жипа широкого собі купиш та будеш бабів у ньому у губерню на базарь возити, яка не яка а теж копійка буде капати.
Шалом! Ось і я. Припхався з стольного міста Київа. Не спекотно, дощу ніц. Щось тут сумно... Ніхто нікого за клуню не веде, срачу теж нема... Старіемо...
та усі сплять мабуть то нема кого за клуню тягнути чи сратись з кимсь. але не переймайтесь от припхається пан Р то може і встроїти якийсь срачок. весело буде.
Кому дуже хочеться влаштувати срач - катайте в сусідню тему, там Паромщика випустили, він вже створює своїми повідомленнями передумови до срача. А тут ми маємо самі підтримувати порядок, та вести себе ввічливо по відношенню один до одного.
Гарне фото: Відразу видно: справжній жидобандерівський хунтист-правосєк, вистежує в донецькому степу руськоговорящу епілептичну бабцю-комуністку.
Тут: https://reibert.info/threads/majdan-armenija.636285/page-8#post-6773343 Але навряд чи він надовго повернувся.