У нас сонячно,тихо ,збираюсь на коп.Пан Бек винен 1000гр. мени 200 пану К.Счетчик запущено.Чекаю на Артурку.
то напомнив що час пішов чи ні? ато на хфото подививсь що в 23.00 там 00.00.00, в 1 .00 подививсь теж саме, то ото в 1.45 вирішив уточнити чому часи нейдуть.
Вітаю ! От жеш і тут Вам пощастило . В мене льє і дме скаженний вітер ще із вчорашнього вечора . В садку майже всі зелені абрикоси , яблука , груші та горіхи позривало з дерев . Та і святкування дня міста в цю неділю мать накрилося жіночим половим органом . Отакоєавикажете на коп збираєтесь , тут носа на вулицю не висунеш .
Вітаю! дощь,вітер,вже це набридло може хто у гості завітає, то нажерусь ха! це Ви Спарту не бачіли за роботою
Та капець,проснувся в чому народили)),поряд молодичка і нічого не памя таю абсолютно.Я й досі пяненький.Пане Руслан я не телефонував.[/MEDIA][/QUOTE]
Вітаю, хлопці. Тю, то катайте досліджувати підземелля, Ви ж однак збиралися. Вітру там немає, дощ не капає, знай лиш збирай відрами манетти та золоті щелепи цадика. [/QUOTE] Буває і таке. Та нехай, аби без наслідків.
От у Вас все просто , а добратися до тих підземель та викопати лаз по такій погоді - матері іі кувінька . Взагалі підземелля то цікава тема і отак із кондачка такі питання не вирішуються , тут треба із компаньйонами порадитися що та як .
от пощастило тобі сусіде, дощик. а в нас трохи в ночі прокрапав та і все. ну хоч пилючку прибило та город поливати нетреба. а чого в тебе абрикоси зелені? в мене вже стиглі усі. вітаю панство. погода якраз у нормі, не пече і не дощіть.
С выходными Камрады ! Шо тут нового , а то в связи с ремонтом компа заходить пока немогу . пуйло еще не сдох