Канцерватор собі житло у Гіталіі підшукує! Навіть до калітки його не пущайте, а то усьо життя йму % повинні будете, та й з нирками доведеться розпрощатись
Та шо там поганого аби він у гості приїхав,! вина би попили пісень погорлали, на море звозив би дядька, на екскурсії різні, і Ви якшо хочете тоже підтягуйтеся, нап"ємося добре, пан К мене портимає а Ви мені зубів троха повидьоргуєте, ну або полікуєте, бор машина в мене є! потім усім хворумом будемо сміятися з відосів, Вам відпочинок і мені користь! весело буде! П.С. а ше моя дружина лазаньї смачні готивати вміє, парміджану, порчедду(молочне порося на вєртєлі)!
то пусте. головне що є балькона! тож вилазите на тую балькону та починаєте голосно співатистрілецьких пісень аж поки жандари не приїдуть. і вам весело буде і сусіди неспатимуть та теж повеселяться. альбо витягніть підсилювач та кальонки та вмикніть стрілецькі пісні а самі можете підтанцовувати поряд
Треба, як ото тепер кажуть, бути креативним - рибу засмажимо, а рибеньку вшкваримо -отакоє разнообразіє(не милити з "бєзобразієм")!
Добрий ранок.А я тепер никуди не поспишаю,рано просипаюсь по привычке.Всим кто суне до роботи мои спивчуття.
Щось мені здається, що у цьому випадку дружина нашого шановного Вінченца усмажить його на рожні замість поросятка.
Комораден!Э хтось з Днипра?Товариш хотив би взяти АСЕ але там самовивоз. https://reibert.info/threads/prodaju-garrett-ace-250.634583/#post-6751432 Гроши би скинули,а комораден переслалиб.