ви мосьпане знов усе переплутали. то не бити, то геть зовсім навпаки. для самотніх кацапок коротше те.
Доброго днє! Шо нового? Чим займаєтеся? В нас погода..... жарко одним словом, купив дині прямо з городу, смачні блін не передати! Прихлебтую вино, та оце засів кнопати. А мо в танчики піду поріжуся....
недасть. Україна підписала міжнародну конвенцію що до гуманого ставлення до війсковополонених. тому пан Руслан буде сидіти вдома за харчуватись за рахунок дяді ізі
Чому скороспілки? у нас певно місяць як продають дині з городу, а в магазині вони круглий рік є, але зовсім не смачні.... А домашні вони саме то!
Та чого там жируємо, просто випити вина захотілося, хочетьця на рибалку, але тре чекати на ліцензію. Надибав річе4ку де знатна форелька водитьця, дасть Бог таранька буде!
на деревах не бачив, а от баштан у сусіда знатний, і кавуни вже продає і дині....а вот чого я тут небачив ніразу так це жовтих черешень, червоних скіко завгодно а жовтих ніц....
Дивлюся кіно без реклам та новин)) Як заходжу до когось в гості, де весь день гавкає зомбатор, то стараюся довго там не затримуватись, бо починається алергія
На рахунок відпускати точно Вам не скажу... але я точно не думаю відпускати.... я тараньку дуже люблю
Доброго вечора шановні!! всім всього найліпшого!! були сьогодні з товаришем трошки в лісі покопали відпочили та й фото свого шмурдячка покажу ! товариш якщо захоче покаже сам --він сьогодні в настроі --находки такі непогані у нього!