Одну самоварю будь-ласка мені, це ж така вєщь - буду чаї ганять як австрійський барінНу отой, Франц з ЙосиомТам і так три самовара, не зажміть подаруйте один, або хочаб на сало поміняйте)))Нафіга Аскоту три самоварі
та звісно подарую. я ж не ЄГО КУРКУЛЬСТВО Аскабан перший. мені і одного вистачає, а всі інші шість чи скілько там в того куркляки є, я людям пораздарюю. мені не шкода.
Не, я спросил, чтобы не чувствовать вину, типа я кого-то обманул и вымутил крест. Продавать не собираюсь. Если тема сохранится, то после 8 числа попробую сделать фото, приедут мои с фотиком.
http://reibert.info/forum/showthread.php?t=254552&highlight=%F1%E0%EC%EE%E2%E0%F0 Можу уступити,берiть поки я не роздуплився,а то думаю )
КУРКУЛЬ! це вже котрий? скілько ти їх ще купуватимеш? що таки хочеш щоб у кожній кімнаті по три було?
Сам ти куркуль )) Останнiй,той Баташевський що я хотiв,зiрвався з гачка. Там з ним такий цирк був,я до сих пiр як згадую то смiюсь )))
правильно робите що не довіряєте тому куркулю. він постійно якийсь непотріб хоче втюхати по заоблачним цінам. та іще і собі 200 відсотків навару хоче накрутити
Почистите,та й буде блищати ого як ))) А отой що чай ганяли менi теж потрiбний ))) але сусiд не вiддасть,бо куркуль такий самий як Консерватор )