Ха!згідно варєтських данних-розмір шлунку кошеняти,як наперсток.а тиск в середині-як в центрі ядрьоного вибуху.<ото і не встигаєм ми їх за шкірку винести з кутка на вулицю>)))))))
У мене собак до Бскервільської дуже подібний але ціна на собача + перевіз ( не пересил, бо пересил витворів мистецтва заборонено) думаю в чотирьохзначних цифрах вийде....
Невже колега Руслан має до мене якісь претензії? Під градами не бував, під кулями довелося побувати, а тлумачити власну слабкість можна на різні способи.
Це ви щось мабудь забулись.Зажерлись мабудь у ситих Эвропах.А ми тут виживаэмо на зарплатню меньше 100 дорларив,да и ту платя незавжди.Якшо ми ще живи-то не таки вже слабки!
Шановний, чи Ви себе добре почуваєте? Може у Вас щось болить або Вам щось не вдалося сьогодні зробити з того що запланували, а може вона не дала, а якщо дала, то у Вас щось сил не було? Розповім Вам чого мене бабуся моя навчила (донька козака не кізяка): вона мені сказала, що з людьми я маю поводитись по-людьски, а з хамами по-хамську. Так от дуже Вас прошу - не змушуйте мене до того другого - погамуйте свої емоції та брак доброго гумору.
Я вже не пам"ятаю скільки разів пробував кидати, але нарешті вдалося і що цікаве кинули разом з дружиною - вона тоді була у санаторії та зробили ми це не залежно від себе.
То бабця розумна була,царства ей небесного и най поруч из дивою Мариэю сидить на небесах.А вам скажу-не давайте порад тим хто цего не потребуэ,а спасайте тих хто просе вашойи допомоги.Не називайте слабким того кого не знаэте-пиха то дуже великий грих.Так я сам никого не вчу,порад не даю.Просящему допоможу,голодного нагодую,жаждущего напою.И це пидтвердя вси хто мене знають,а таких тут э багато.
ось обіцяні світлини з копу та не тілько. речі знайдені в одній місцевості, переважно на городах. інші світлини згодом, невантажаться чогось, чи то інет такий чи то з ноутом щось, коротше халепа і все.
И ви ще маэте наглость у нас якись видсотки вимагати?То ви гирше за Ленина,Сталина и Берию разом взятих.
напривеликий жаль то не моє(((((((((((((((((((((((((((((хтів би мати але зась. сам ти каларад. то ослін такий жопенький. де мав змогу зазнімкувати там і зазнімкував