Це ж тіки осінню чи весною буде видно . Он східний схил засіяний і на тому засіяному полі 5 здоровецьких курганів . Кого там ховали ніц ніхто не знає мо то ще дикі люди , а мо й камуністи з продзагонів . Західний схил весь порощий травами , там пасовище . То я так думаю що жили черняхи на заході , бо хто ж серед мерців на сході жити буде .
ви тут не бешкетуйте а я піду подивлюсь щось цікаве а як прокинусь то перевірю чи чемними хлопцями ви були. отакоєот
Я знаю хлопця-Бульгдозера 74.Гадаю вин вам допоможе про це дизнатися.Тим паче що у видпустку у ваши края зибрався.
Мабуть до того, що в неодруженого з їжею гірше, аніж в одруженого. Покажи фото святкових казанків, вельми цікаво. Писали - на східному. Обов"язково поряд з водою. На практиці, схил може бути орієнтований десь посередині. Ось, наприклад, неподалік від Вас. Схил, де жили черняхи, спускається у південно-західному напрямку. Треба дивитися жовті плями від глиняних будинків. Але то також може бути якийсь старий хутір, що зник у 20-му столітті.
ага, знаю я вашу кіценьку, це в неї шлунок як наперсток , а жре як коняка. мені песик потрібний типу собаки Баскервілів, хочу запустити на хабарні місця щоб копарів одганяла. отакоєот.
Ну один можу показати,а другого на жаль нема фото,а на новому телефоні камера гі....но не виходить нормально щось сфоткати.Другий можу тільки описати словами.РККА 1936 року,в ідеальному сохрані,кришка з ребром,ручка як в німця на двох заклепках.
А ще мрію поповнити колекцію казанком РККА,місткістю 2 літра.Да да,іменно 2 літра. Рідкісний він зараза А ще ж хочеться і сохран щоб був колекційний. Ось фото такого казанка (на жаль не мої)
Ось яка ложечка припливла до мене Держало по розміру як в чайної,а черпало як у столової. І знаєте,дуже зручна я Вам скажу.Цікаве поєднання розмірів Взяв виключно із за клейма. Ну і самий смак - КЛЕЙМО