Дивно,а я і дома їм тільки з казанків Причому є ще парочка святкових,якими користуюсь тільки по великим святам
Вітаю Всіх! Ось з неділі не було нету, сьогодні,то є нет,то нема Ось нарешті зібралися до Олександрійськой губерніі і попхалися на місьці зібрали всі МД і впєрьод а ми на посту №1в засаді чекаємо
Так!ніякого порядку!розпустились генерали!доступ обмежили!бардакс!)))))))<Вінтер 787 просив передзвонити йому.в нього є питання щодо н.п>
Погода-клас! бігали по посадках,бо всі поля засажені, і чомусь в такій глуші,то бобіки,то вазівки,то щє на якійсь брандулеті-охорона,і царі-панькі шастають,прям екскорт почьотний(а кажуть що пальне дороге) лише раз під'їхали і запитали:"а шо це Ви тута робите?" і почули відповідь"по посадкам шастаємо" а Спарту побачіли та і поїхали..... до дому хотілося не їхати а хабар? спитає пан К,відповідаю -нема,тікі один камрад гаманець викопав з манеТТу
Вже мать не будуть,бо 5 років,а кєсарєво робить не хочу,та й цуцикі ,від Валькірії, дорого коштують(500 єнотів),а хто купе?
та вже. там жеж ще проблема дотелефонувати, пан дуже заклопотані, постійно з кимось балакають то ще втовпитись треба. втовпився.
можу запропонувати кошенятко. воно що твоя спарта буде злюще, вже зара хомячка ганяє. ну це тоді коли її хомячок побачи, бо він її недуже замічає і наступає постійно. так що беріть кошенятко воно гарне та мишей буде ловити
це ти не біля мене десь швеньдяв? міг би і зателефонувати я б місця показав би де ще можна пробігтись хоч вони і биті.
Просвітіть темного по черняховській культурі . На якому схилі річок вони селилися на східному чи на західному ? Сьогодні поіздив по полям то цікаве місце надибали і річка і схили такі по обидва боки ото тіко східна частина засіяна .