Дай номер, бо як прийму зараз душ то виїзджати буду... Там скла тільки нема і отої сітки..я десь потім знайду або де на форумі може попадеться.. І в Глинянах у кулєги є латунна,я тільки туди ніяк попасти не можу..
Вітаю. Купити, щоб потім продати Аскоту по спекулятивній ціні? Більше 100 грн. не давай, стан не дуже.
Але у людей, які збирають посуд, інший погляд на речі. Он Аскот купує за взагалі непристойні суми всякі казанки, за які я би теж і 100 грн. не дав. А Консерватор купує всякий старий непотріб (як для мене) у вигляді ліхтарів. Колекціонери, що скажеш...
Вітаю ! Прийшов щойно з копа . Проіхалися з напарником роздивилися де була корчма ( там зараз ковбаса росте ) . Потім пішли на край яру покопали між совіцькіми траншеями по 41 році , жодноі гільзи мать відступили без бою . З хабаря дві манеТТо 10коп 1932 і 20коп 1933 , в напарника білон 10коп і кришка від карманного годинника 1904року .
Покажи мені будь ласка де кокоси в сохрані з манєркою та обвєсом за 150 гривень продають. Візьму пару штук.
В теме про паротрупер. https://reibert.info/threads/peredelka.635488/page-3#post-6757222 ,а вы всювэселуху пропустили.
Вітаю Шановне Панство! Давно шось нічого не писав, то вітаю усіх зісвятами прошедшімі і грядущімі! як воно справи?
Дякую,свята вже дистали.Громов вижрав всю Опришкову настоянку,1.5 Л.ПиВа и пишов до якойсь хвойди экзамени приймати.
А одруженим жінка має підносить на срібному підносі у хвархворовій тарільці, такшо одруженим казанки нідочого...