Вітаю ! На вулиці щось наче на дощ збирається , похмуро , 18плюс . Вітаю Вас і Вашу доцю з Днем Народження . Бажаю міцного здоров'я і щасливоі долі .
Хто є в мережі , перевірте будь ласка номер деклараціі інтайма 2401009512 . Бо в мене щось отой мобільний інтернет не тягне відкрити пошук інтайма , нову пошту шукає , інтайм висить . Скажіть будь ласка коли прийде вантаж , і кіко мені платити за доставки . Відразу повідомляю що то не кулемет ( бо вага там повинна бути 20 кг ) , а гриф штанги .
Маршрут груза: Черкассы -Новомиргород Контакты: Тел: 067 612-44-61 Адрес: ул. Ленина, 108 Вид перевозки: Склад - Склад Статус доставки: груз принят к отправке Количество мест: 1 Вес: 20 кг. Объем: 0,033 м.куб. Дата прибытия груза на склад получения: 24.06.2015 Сумма к оплате: 50,4 грн. Оплачивает: Получатель Услуга: Пост сервис Пізно розповідати тут про "то не кулемет". Консерватор вже виїхав до Вас.
Дякую за допомогу по деклараціі . Ну як виіхав пан К , то шош поробиш , буду зустрічати . Дякую . Думав буде дорожче , нова пошта мать за 20 кіл би заломила гривнів зі 100 .
А чим же Ви його будете зустрічати, коли кулемет іще не прийшов? Відступайте городами у відомий Вам район, там є пару нормальних упакованих копарів, до підвозу посилки протримаєтеся. З.І. У випадку чого, Вас вважати комуністом?
Та то дуже довго відступати в той район . Я й в очереті можу пересидіти , очерет зара зелений то не підпалять . Комуністичні погляди мені не того , вважайте анархістом . Глянте ще по тій деклараціі , там повинна бути зворотня доставка на 900грн і кіко мені за неі платити ?
Шо це за БАНЕр олі , га ? Просвітіть темного . Пан Алекс каже що пан К виіхав мотоциком із помічником . То не Ви той помічник , га ?
от ледарь. тілько заступив вже мрієш щоб додому пхатись. а людей рятувати хто буде? хто врятує київських жидів від тиску та ядухи. гаявасуважнопитаю
Связанные с данной Декларацией отправки Услуга: Пост сервис Обратная декларация по услуге "ПС": Нет данных Стоимость обратной доставки по услуге "ПС": 33,12 грн. Дата доставки по обратной Декларации "ПС": Нет данных Доставку по обратной Декларации "ПС" оплачивает: Отправитель Можете попросити Августа Хефнера, у нього великий досвід.
таке! і поки людина буде працювати старий ПохабиЧ буде як завжди байдикувати. так не піде!!! най Старий теж хоч троха попрацює бо звик постійно байдики бить та тілько вказувати що кому тре робити. най сам рятує своїх улюблених київських жидів.
Добрих понеділків, курва, не буває - сьгодні: передня фара мінус 1000 євро, капот мінус 1000 єврасів о дешевших дріб"язках не кажу та техпаспорт забрали - заєбіщчє тиждень розпочався!