його вже до вас встигли забрати, зараз в Шампані стоїть, але є ще один літачок в нас що не ліс так літак, що не болото то танк, отакоєот. пан К. може підтвердить.
Звиняйте, але Ви не справляєте враження людини, яка в змозі забезпечити надходження тієї речі до музею. Чи, бодай, переміщення з ділянки місцевості до гаража. То навіщо я буду розповідати?
Вони не тікі важку психологічну травму отримають, а ще й залишаться без нирок, печінок та інших запчастин! Р.S. Ніхто нам нічого не припише, бо ми незнаемо неякого терміканцерватора тай ніколи про нього нечули..
Привіт вельмишановне панство! сьогодні попалась інтересна штукенція хто що знае підкажіть!!! подякував!!
В Ірдинських болотах?Між іншим.в Млієві.коли горнули ставок.Заховали танку під штучним осртівцем.Весною.коли скресає крига і чиста вода.то видко *дудку*.
К. военно ветеран знак Tombakblech, частично эмалированного (немного повреждение эмали) "KKMilitär V.Reichsbund, с Богом Кайзера и Отечество". Задняя дверца с производителем Йозеф Zimbler, Вена VII, Burggasse 33. Размеры: 60 х 75 мм.
Добраніч панство, сьогодні сама коротка ніч в році, можна загадати бажання і воно збудеться, але якщо немає грибів то вряд чи, ще равлика треба зїсти лісового .отакоє\от. я то запася .
И говорит Жаб человеческим голосом: "Ты лучше отсоси, я сильно заколдованный!"(с)Пана бека не хочу ображати,але слив з писни не викинеш....