як врач без лікарств требую передати ліки історику з світовим ім,ят, а по совмєстітєльству рідного краю. а з паном К в честь свята пропоную випити мирову.
мірову кажеш? хе. що-ж добре. але спочатку ти вишли мені отой кулемет, карабіна царського та ліхтаря отого.
Блін! У нас знов увесь вечір важка арта гупає! Треба Канцерватора до сепарів відправити -головним кладовщиком працювати -він там швиденько порьядок наведе а не те що сійчас!
А що, відео музичного привіту з Москви вже є? Черговий танк, нічого дивного. Але, правду кажучи, всяко може бути. Я он з березня намагаюся прилаштувати кудись раритетного літака, нікому не потрібно. Точніше, для себе потрібен, у музей - ні. По телеканалу "Мега" йде передача "Наці №1".
Вітаю товариство. Цю ідею мною було озвучено більше року тому, і окрім того що в цих дятлів нічого не залишиться з майна, і ще й винні будуть, так на додачу отримають важку психологічну травму від спілкування з ним. Але за використання пана К. так можуть приписати застосування зброї масового знищення.
І ми Вас вітаємо. Тільки катайте до початку сьогоднішніх повідомлень у темі, Ваші привітання від товариства там.
то давайвикопаємо його та зміняємо на щось потрібне. наприкляд кулемет. три. ні. чотири. тобі ж теж щось треба. от бачиш який я щедрий а ти мене постійно паскудиш
Їдь та копай. Тобі місце покажу. Мені та історія набридла, хер на нього. Хочеш забирати - забирай. А я краще щось менше копатиму.
Якось з знайомим підійшли на пляжі до струмка який з гори тече -попити води. І тут в мене в руках МД як заверещить на максиумі! Я просто очманів! Давай по песку перевіряти -усюди максиум! Давй із знайомим гадати -що там може бути -танк чи подводна лодка? Площа "дзвону" десь 2 на 6 метри! Для подводної лодки малувато! Значить танк! Але звідки посеред пляжу мог узятися танк? Може якийсь катер? Для віськового катеру теж замало! Короче вирішили копнути. На глибині десь 10 - 15 сантиметрів знайшовся дах залізнодорожного кантейнеру. Але тут из лодочних гаражей стоячих поруч збіглися рибаки та почали нам пояснювати що чіпати чуже майно не варто бо це не кулюторно!
Набрось ее на крюк! крикнул Джон и двинул трактор. Когда он оглянулся, то увидел, что Терминатор сам тянет за конец цепи, открывая массивный металлический люк, скрытый под шестидюймовым слоем горячего песка. Обалдеть! воскликнул Джон и, спрыгнув с трактора, подошел к прямоугольному проему в земле. Терминатор встал с ним рядом и заглянул в яму, напоминавшую разверстую могилу. Джон, а потом и Терминатор прыгнули туда. Солнечный свет наполнил подвал, облицованный плитами из лавы. В ширину он был не больше шести футов, но зато в длину целых двадцать. По стенам, уставленным самым разным оружием, шелестели сбегавшие сверху струйки песка. Тут были ружья и пистолеты, ПТУРСы и минометы, зенитные установки, рации. А дальний конец подвала оказался под потолок забит ящиками с патронами, гранатами и ракетами.
ледарь! коротше. вчинемо так. пан Алекс віддає тобі місце де лежить літак, а ти мені за це висилаєш кулемета та царский карабін. і всі задоволені. пан Алекс що позбувся клопіту з тим літаком, ти що отримав літака до свого власного музея ну і я старенький дідо консерватор теж не залишився осторонь від доброї справи
От і всі відповіді на всі запитання. Кожен мріє знайти раритетний танк чи літак. Але коли доходить до "копати", то ентузіазм різко падає, і ці речі виявляються не такими вже й потрібними. З присутніх, начебто тільки Бек копав комплектного танка? Не купу фрагментів на площі (що найчастіше буває з літаками), а комплектного?
О, іще один... А куди і в чому Ви його понесете, якщо не таємниця? Нічого не трісне? Давай інакше. Я тобі місце з літаком, а ти мені своє залізяччя. Навіть самовивозом. Я приїду, заберу, сам завантажу. Ти будеш просто сидіти пити каву, навіть руки на забрудниш. Погоджуйся, вигідна пропозиція.
Під словом «копав» Ви мали на увазі „викопував“? Бо деякі люди іноді танки, в силу необхідності, ще й закопують…ну або прикопують)))