Парторга з Днем Народження ! Рости Парторг здоровий і ще більший ( на заздрість пану К ) . Це той що Цой ? Гарний музикант був .
буває. але можна було і зусиль прикласти, та і з музікою щось зробити теж. бо слова в один бік музіка в інший, як в нас кажуть не в ту степ. але то всьо пусте. в кацапів знов свято. курськ знов втопився. разом з мацквою. погано звичайно ще не повністью та беж жертв, але все хоч трошки і те вже добре. http://censor.net.ua/photo_news/340...jvideo/sortby/tree/order/desc/page/1#comments
взагалі-то він татарин і був досить приємною людиною, мав нагоду поспілкуватись в Алушті у 89-му. До того ж він вважав що Київу набагато більше ніж 1500 років. І тут я цілком згоден
то поки всі нормальны люди слухали та виховувалися на "Кіно", ти слухав "Масковий Лай" та "Фрістайл". Бє-є-єлиє рози! Бєлиє рози!!! Заклуньович, -любітєль попси!
Пісня для Заклуневича! До речі отой рижий, що скакає на гальорці в перших кадрах кліпу-знаменитий фанат Разіна-пан К. Кажуть труси на сцену кидав....Сімейні.
О , знов за рибу гроші . Шо сьогодні полєзного для себе зробили , га ? Я он тіки шо із городу прийшов , рвав малину . Он зара сиджу на лавці пасу молодих курей .
Водив дітей у похід. Пройшли кілометрів два (меншому важко більше) посадками, посмажили ковбасок, перекусили. Знайшли там поряд черешню, нарвали, приніс додому. Так що я сьогодні куди не кинься - позитивний персонаж.
Малини трохи поів , бо ще треба варення (не горілка ) з чогось варити . Та й на лавці не весь час сидиш , тре іноді курей з сусідських обість виганяти , отакоєтавикажете .
Пане Касіо, а чому Ви запитуєте? Невже знову акція "Спешите делать добрые дела", а я і не знаю? З.І. Ви, до речі, зараз зробили добру справу. Відволікли Похабича та Аскота від тролліня пана К.
Цю акцію ніхто не відміняв , особливо для своєі родини така акція повинна бути безстрокова . Та й пана К трохи шкода , бишівська хунта геть його заклювала , як он в мене старші кури клюють менших . То переводжу розмову в приємне і цікаве русло .
А я на роботi.I завтра теж. А пiслязавтра у нашого кабанця проводи з ковбасами та шашликами )))) Буду дуже занятий )))
Я теж думав написати про Бишівську хунту. Але, строго кажучи, зараз пише хунта та "примкнувший к ним" пан Аскот. То я утримався, бо лінувався кнопати.
О , це дуже відповідальний і напружений день . Особливо під час споживання свіжини і варення під ту свіжину .