Не забувайте також що відмітити це свято найкраще на лоні природи! Також вітаю всіх лікарів з їх професійним святом!
Товарищ Бендер избивает Кису Воробьянинова и приговаривает: вот тебе за весь пролетариат ! Вот тебе за кризис крестьян! Вот тебе за русских и евреев!(с)
а є купа розходжень по числам - 20,21,22 червня! на 2015 рік астрофізики дають дату 21 червня, а пік Сонця на 16.36
http://energodar.net/vedy/kalendar.html гляньте тут доречі, не забувайте про зсуви петра 1 в літочисленні - це я до Івана Купала, яке звично святкують 7 липня - а насправді воно в ніч з 21 на 22 червня - так що сьогодні ще й ніч КОХАННЯ!
Трошки останнього копу! порадував шинельний австро-угорський гудзик, який мені ніяк не давався! а стан його.....просто бомба(полював за ним 2 роки - були мундирні, а шинельного зась! І тут вибите-перевибите місце!)
а наші лісосмуги всеж трохи радують! щось мені піказує що це ленд-ліз літак, а мо я і помиляюсь друга світлина мать всеж 37 мм
Вітаю, шановна громадо. От жеж хунта! Заборонити сома, внучку та сало! Дуже схоже, це вони завжди свої гільзи обписували клеймами повністю.
Вітаю всіх медиків з професійним святом! А іще календар показує, що сьогодні День Народження у Парторга. Тож вітаю і його зі святом!
Вiтаю Парторга !!!!!! А ще в цей день багато рокiв назад велика пожежа майже вщент зруйнувала кремль.