дійсно. їхній профіль кидати до бою чорносвиточників необучених та беззбройних. оце дійсно їхній та інщик камуняцьких хєнєралав профіль. баби нових наражають©
та нічого не трапилось. Просто як завжди ми кидаємося в крайнощі. Або "лоб зеленкою" або "давити щоб аж бризнуло"(с). А по людські зробити щось ми ще не навчилися , і як показує теперішня ситуація в країні-мабуть і не навчимося. Пи си. Заклуньович, то всеж скількох ти кацапів знищив? У танчиках чи затролив?
А то цікаве конспірологічне вкидання. Основні операції на оточення і знищення: 1. Сталінград. Рокоссовський (поляк), Еременко (українець) 2. Білорусь. Рокоссовський, Черняховський (українець). 3. Молдова. Малиновський (українець+такі да). 4. Хінган. Малиновський.
Шо Ви ото знову пилюку піднімаєте , га ? Я он сьогодні чудово провів день , зустрівся із любителями приборного пошуку . Посиділи гарно біля річки , поспілкувалися про те про се , хто хтів випив чарчину . То виявляється в моєму повітовому містечку "чорних архіолухів" в перерахунку на душу населення більше ніж в губерніі . Для пана К повідомляю : що нові знайомі категорично відмовилися сплачувати так звані братні відсотки .
Може й чинить таке діло в шабат . Бере виливає стєкломой на землю в них перед пиками і тіх шляк трафить .
тебе дійсно неможна пускати до європи бо ти там своїми червоними шподніми розмахувати почнеш та інтернаційоналю почнеш волати. а що до кацапів то можеш вважати що жодного. мені дійсно так ліпше буде. я нікого нечипав! усі чули. я дуже добрий та толерантний до кацапів. от.а хто не віре того і канчуком можу вгріти.
Доброго ранку, шановне панство. На сьогоднішню ніч обіцяли грозу… земля суха, обіцянки-цяцянки. Вітаю всіх з літнім Сонцеворотом. Кліп сподобався:
Ефективна толерантність неминуче повинна бути абсолютною, і, щоб дієво виконувати свої функції – бути примусом, бути нетолерантною до нетолерантності.(Karl Popper) Організми можуть мати широкий діапазон толерантності щодо одного фактора і вузький діапазон щодо іншого. Організми з широким діапазоном толерантності щодо всіх екологічних факторів зазвичай найбільш поширені. Якщо умови по одному екологічному фактору не оптимальні для виду, то діапазон толерантності може звузитися й щодо інших екологічних факторів (наприклад, якщо вміст азоту в грунті низький, потрібно більше води для злаків). Діапазони толерантності до окремих факторів та їх комбінацій різні. Період розмноження є критичним для всіх організмів, тому саме в цей період збільшується число лімітуючих факторів.
Так отож! Скікі раз можна казати що жидобандерівці це жиди з молдавського сіла Бандери Починаеться усьо с шабата та шолома а закінчуеться "Израиль прийди!" та "Реувен Ривлин введи войска!"
Резерв на лодку. Рибу сам спіймаю Доброго ранку, панове ! Щось погода не рибацька. +16 хмарно . Риба спить .