Де,де, на городі сапав, траву знищював з 9:00 до 17:00, в дома тікі Спарта була,ось де. от такій я молодєсь
це ріторичне питання, з одного боку можна булоб надомовитись з німцями, ви нам весь обоз, ми вас відпускаємо з кільця, типу сутки на свал, мабуть недомовились тільки в оточенні було близько 60.000 гансів, вийшло порядка 30-50.000, хоча наші писали що всіх кокнули, ну тисяч 5 прорвалось. щось більше вірю німцям.
А його ніхто і не грабував.Сам САМУЇЛ ХОРВАТ.безбожно кравгроші в *катьки*.через що і поїхав в *турпоїздку до Сибіру*.Вчіть сторію.
а ви про цей, так там поранених і вбитих знищили катюшами санітарний обоз був, так і доложили в ставку. всіх знищили! майже всі дивізії, Штемермана жалко Корсунь-Шевченковская наступательная операция закончилась блестящей победой советских войск. Менее чем за месяц (24 января ? 17 февраля 1944 года) два армейских корпуса в составе 9 пехотных дивизий вермахта, 5-й танковой дивизии СС "Викинг" и добровольческой штурмовой бригады СС "Валлония" перестали существовать. Выступ, разделявший фланги 1-го и 2-го Украинских фронтов, был ликвидирован.
Бряхня.там вийшли з оточення близько 20 000 солдат ВЕРМАХТУ. П.С.НЕ ЧИТАЙТЕ РАДЯНСЬКУ ПРОПАГАНДОЛУЮ..А ТИМ ПАЧЕ НАНІЧ.
Знову ви все по своєму перекрутили... Тих кацапів, які ненавидять Україну і все, що з нею пов'язане - так, треба знищувати. А тих, які підтримують Україну, і не хочуть жити в ТАКІЙ Росії, яка є зараз, а хочуть жити в Росії БЕЗ пуйла, в Росії, яка дійсно дружитиме з Україною - тих чіпати не треба. Та що я вам тут доводжу....
А деякі сплють і бачуть себе сЕрЕсЕрі.І по ковбасня по 2.20.Пане К.в мене є знайдена *звізда*.подаруєте *хвунті*на *льоб*.тілько зеленкою помастіть.
Оцінки різняться, та і справді багато німецьких солдатів змогло вийти з оточення. Разом з тим, вийшли голі-босі, техніку та важке озброєння довелося кинути, багато народу потонуло при переправі в Лисянці. Головне навіть не в цьому. На жаль, було змарновано хороший шанс. Ось як це описано в Бешанова:
Жуков тоді за це отримав по лампасах від Гуталіна. Оточення з ліквідацією - то не профіль Жукова. І не Конєва, до купи.
Так, Жукова тоді відкликали до Москви, оскільки він не справився з поставленим заданням, та не зміг скоординувати дії двох фронтів.
Треба було *намазати лоб зеленкою*.за знищення тисячів українців.А після війни.на нашу територію завезли* вату*.і геть немало.ТО ВИ ХТО? Пішов я краще спати на веранду.ПЕРЕСРАЛИ ТЕМУ ГІРШЕ КАЦАПІВ.
Друже, що трапилося? Ми говоримо про Корсунь-Шевченківську операцію, як один з епізодів війни. При цьому абсолютно не торкаємося питання геноциду українців, репресій та іншого. Не зовсім розумію Ваш пост, і чому ми псуємо тему, розмовляючи на воєнно-історичному форумі про історію війни.